Spider-Man: Miles Morales bude podporovať crossgen úložené pozície a PS5 verzia je menšia než PS4

Niekoľko nových detailov k prichádzajúcemu Spider-Manovi hovorí hlavne o tom, čo bude s vašimi uloženými pozíciami, ak sa rozhodnete prejsť na novú konzolu. V hre je viacero alternatív.

pridal Gam_er 30.9.2020 o 15:28 pod hry
Spider-Man: Miles Morales bude podporovať crossgen úložené pozície a PS5 verzia je menšia než PS4

HRY > NOVINKY >

S prichádzajúcim uvedením PlayStation 5 je v prípade crossgen titulov na mieste aj otázka uložených pozícií. Už vieme, že Marvel’s Spider-Man: Remastered a Yakuza: Like a Dragon vám nedovolia preniesť savy z PS4 do PS5 verzie. Zrejme to však nebude pravidlom. James Stevenson z Insomniac Games sa na svojom Twitteri nedávno vyjadril, že tí hráči, ktorí upgradnú titul Spider-Man: Miles Morales z PS4 verzie na PS5 verziu, budú môcť preniesť uložené pozície. Zdá sa, že ak autori chcú, tak vedia aplikovať aj crossgen savy.

Ak ste situáciu okolo Spider-mana náhodou nesledovali, Spider-Man: Miles Morales bude dostupný ako na PS5, tak na PS4. Tí, ktorí si kúpia PS4 verziu hry, môžu na PS5 upgradovať zadarmo a preniesť aj svoje uložené pozície. Spider-Man: Remastered bude dostupný iba tým, ktorí si kúpia Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition na PS5.

Ak si plánujete zaobstarať Milesa Morelase len na PS4 a následne prejdete na PS5 a budete chcieť kompletnú hru, budete si musieť kúpiť upgrade, aby ste dostali aj remaster pôvodnej hry. Uložené pozície zo starej PS4 verzie Spider-Mana sa vám však neprenesú. Systém upgradov okolo Spider-mana je síce trochu zamotaný, no takto to bude fungovať. 

Miles Morales zatiaľ spustil predobjednávky na PS4 s tým, že ak svoje peniaze utratíte pred vydaním hry, dostanete aj niekoľko bonusov. Čakať môžete dvojicu oblekov, Gravity Well gadget a 3 extra skill pointy. Rovnaké bonusy dáva k dispozícii aj PS5 verzia. 

Nakoniec vieme aj veľkosti samotnej hry na oboch konzolách. Prekvapivo sa ukázalo, že PS5 verzia bude o chlp menšia a zaberie 50 GB oproti PS4 verzii, ktorá si z disku odhryzne 52 GB. Spider-Man: Miles Morales vyjde na PS4 a PS5 12. novembra, ale len v Severnej Amerike a Austrálii. PS5 verzia príde do Európy o pár dní neskôr, konkrétne 19. novembra, lebo tak je u nás naplánovaný aj launch samotnej konzoly PS5. 





Páči sa mi! (+3)







PC
PS4
PS5

Vývoj: Sony / Insomniac
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 19. november 2020
 18.11. 2022 (PC)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk