Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky

Na fotkách môžete vidieť postavy, ako sú Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Jax a ďalší

pridal matus_ace 15.1.2021 o 17:12 pod hry
Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky

HRY > NOVINKY >

Mortal Kombat je ďalší z pripravovaných filmov podľa hier a bude to poriadne krvavá R-ko, ktoré príde už 16. apríla. Preto sa režisér Simon McQuoid a herec Lewis Tan (Wu Assassins) rozrozprávali v rozsiahlom článku pre Entertainment Weekly. Tam prezradili detaily o príbehu, postavách a pripojili aj fotky, na ktorých sa nám predstavujú známe postavy, ako napríklad  Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Jax a ďalší.

Zaujímavosťou je, že príbeh filmu bude na jednej strane dosť verne vychádzať z hier, no na druhej strane ponúkne aj úplne nové a vlastné prvky. Príbeh začína vo feudálnom Japonsku, kde prebieha krvavý boj medzi dvoma klanmi. Na jednej strane je bojovník Hanzo Hasashi, ktorý sa však už teraz stará o svoju rodinu. Na druhej strane je zas Bi-Han. Prológ má desať minút a je zameraný na súboj medzi dvoma postavami, z ktorých sa stanú Scorpion a Sub-Zero. Je to veľmi fyzické, režisér chváli dynamickú kameru a je to aj veľmi brutálne.

Potom sa dej presúva do súčasnosti, kde sa nám predstavuje Cole Young, čo je úplne nová postava, ktorá v žiadnej hre nebola. Je to neúspešný MMA zápasník, ktorý ani len netuší o svojom dedičstve. Jediným odkazom na jeho minulosť je jeho znamienko na hrudi v tvare Mortal Kombat draka a práve toto znamienko ho vyšle na cestu, ktorú vo filme uvidíme. Na nej Shand Tsung pošle Sub-Zera, aby ho zabil, neskôr stretne Jaxa s podobným znamienkom a ten ho zase pošle za Sonyou, ktorá ho privedie do chrámu k Raidenovi, ktorý je útočiskom pre bojovníkov s takýmto znamením - medzi nimi nechýbajú Liu Kang a Kung Lao.

Tieto postavy sú naozaj zaujímavo obsadené a vo filme nájdeme mix starých známych tvárí a skutočných borcov v oblasti bojových umení, ale aj menej známych hercov, ktorí toho zatiaľ za sebou veľa nemajú, no vedia, ako bojovať. Pozrieť si ich môžete na priložených fotkách.

Okrem toho ale režisér vyzdvihol aj choreografie, pričom tvrdí, že film obsahuje jedny z najlepších bojových scén, aké boli kedy natočené. A bude aj poriadne krvavý, pričom v ňom nechýbajú ani Fatality. Tie sú naozaj nápadité a filmári siahli po niektorých z tých najznámejších z hernej série, ktoré tu budú vlastne ako easter eggy pre jej fanúšikov.


Zdroj: ew.com



Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky  Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky  Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky
Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky  Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky  Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky
Mortal Kombat film ponúka prvé detaily o príbehu a aj fotky
Páči sa mi! (+8)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19881)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk