CD Projekt reaguje na obvinenia zo strany Jasona Schreiera

pridal saver 17.1.2021 o 13:43 pod hry
CD Projekt reaguje na obvinenia zo strany Jasona Schreiera


Schreier z Bloombergu si znovu vychutnal CD Projekt, kde sa rozprával s niekoľkými bývalými zamestnancami a poohovárali firmu ako sa dalo. Napríklad povedali, že demo na E3 bolo fake, alebo spomenuli orezania, prípadne to, že sa vo firme rozpráva po poľsky a cítili sa tam nevítaní.

 

Na to teraz reagoval aj Bandowski z CD Projektu, keďže nie všetko je pravda, alebo je napísané jasne. Napríklad Schreier tvrdí, že demo z roku 2018 bolo fake, čo Bandowski vysvetľuje, že demá pre výstavy sú vždy testy ich vízií, alebo prierezy ponuky, keďže je to aj dva roky pred vydaním hry a veľa z hry nie je hotovej. To neznamená, že je to fake. Hovorí, že si stačí porovnať niektoré scény, ktoré sú rovnaké, alebo vylepšené. Niektoré veci sú síce iné, ale preto je na videu napísané Work in progress. Dodáva, že finálna hra vyzerá lepšie a hrá sa lepšie ako demo. 

Čo sa týka chýbajúcich funkcií, je to súčasťou kreatívneho procesu. Funkcie pribúdajú a odbúdajú podľa toho, či v hre fungujú alebo nie. 

Schreier hovorí, že väčšina zo zamestnancov vedela, že hra to nestihne v roku 2020. Tam mu Bandowski oponuje, že ak rozprávali s 20 ľuďmi pričom len jeden nebol anonymný, to nebola väčšina, keďže vo firme majú 500 ľudí. Bandowski hovorí, že je hrdý na Cyberpunk 2077, ako z hrateľnej stránky, tak umeleckého spracovania a nenazýva vydanie katastrofou ako Schreier. 

Vyjadril sa aj ku komunikácii na pracovisku, kde sa vraj niektorí zamestnanci Schreierovi sťažovali, že sa cítili nevítaní. Bandowski hovorí, že sú síce poľská firma, ale majú tam zamestnancov zo 44 národov a majú pravidlo, že ak je pri rozhovore niekto, kto nevie poľsky, alebo inou rečou, akou sa rozprávajú ostatní, automaticky sa rozpráva anglicky. Ak to niekto porušil, tak porušil pravidlá firmy. 

Dodáva, že je to štandard v podobných veľkých firmách, aj keď nie všetci, ktorí začnú pracovať v inej krajine, si zvyknú na jej kultúru a spôsob práce. Robia však všetko preto, aby zlepšili zvyknutie si nových zamestnancov. 





Páči sa mi! (+14)






CD Projekt reaguje na obvinenia zo strany Jasona Schreiera
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk