Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing

Vývojári približujú rôzne úrovne náročnosti a možnosti modifikácie kúzel.

pridal jinxed 4.3.2021 o 15:32 pod hry
Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing

HRY > NOVINKY >

Magic: Legends je online akčná RPG na motívy kultovej kartovej hry Magic: The Gathering. V tejto free-to-play hack’n’cast hre sa stanete Planewalkerom, ktorý má za úlohu zachrániť pomocou many a kúzel multiverzum pred obrovskou hrozbou v jednotlivých oblastiach. Vývojári z Cryptic Studios a vydavateľstvo Perfect World Entertainment priniesli najnovší vývojársky video blog, kde predstavujú jednotlivé obťažnosti a možnosti modifikácie útokov kúziel.

Magic: Legends má na výber 4 úrovne obťažnosti: Normal, Hard, Expert a Master. Hráči začnú štandardne novú hru na normálnej obťažnosti. Ostatné sa odomknú postupným hraním a dosiahnutím určitých úrovní. Hard dostanete hneď po ukončení tréningovej misie a Expert a Master po dosiahnutí 30. úrovne. Pochopiteľne, čím vyššia úroveň, tým náročnejší nepriatelia, ktorí budú mať väčšiu dávku zdravia a v boji vám uštedria silnejšie útoky.



Regionálne a svetové kúzla budú zaujímavou novinkou a ponúknu hráčom viac možností hrateľnosti a stratégie podľa toho, aký spôsobom hrania zvolíte. Regionálne kúzla síce môžete používať len v určitých regiónoch sveta, zato vám však pomôžu v boji rôznymi spôsobmi a uľahčia postup v hre. Môžete ich využívať až pri obťažnosti Hard a obmieňajú sa každých pár týždňov.

So svetovými kúzlami dokážete meniť jednotlivé svety. Pridajú hre hĺbku, spájajú sa s príbehom, avšak využiť ich môžete len raz. Tieto svetové kúzla buď vytvoríte zo získaných materiálov, alebo si ich kúpite v Broker systéme v štýle aukčnej siene, ktorý sa ešte bude určite rozoberať v ďalšom vývojárskom blogu.

Magic: Legends príde tento rok na PC, Xbox One a PS4, ale už teraz sa môžete na stránke hry prihlásiť na otvorený beta test hry, ktorý sa začne 23. marca.





Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing  Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing  Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing
Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing  Magic: Legends upresňuje obťažnosť a kúzla a pozýva na beta testing
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19526)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk