Týždenník - Age of Empires predstavil novú ponuku

Age of Empires IV, nový Assassin, alebo opica ovládajúca hru myšlienkami boli témy týždňa.

pridal saver 11.4.2021 o 21:38 pod hry
Týždenník - Age of Empires predstavil novú ponuku

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol rôznymi témami, ale zavŕšil to cez víkend Age of Emires a jeho prezentácia. Autori totiž ukázali Age of Empires 4, ktorý predviedol národy, kampaň a gameplay a dostal aj dátum vydania. Zatiaľ aspoň približný a hra má vyjsť na jeseň. 

Popritom spomenuli aj Age of Empires Definitívne edície, kde AOE 2 dostane expanziu a kooperačné boje, AOE3 dostane Africkú civilizáciu a expanziu. Čo sa týka Age of Mythology, na túto sériu nezabúdajú a zrejme o nej budeme počuť viac budúci rok.

Veľa noviniek sme mali od Sony, väčšinou neoficiálnych, kde sme sa dozvedeli, že zastavilo pokračovanie Days Gone 2, ako aj to, že pripravujú remake The Last of Us a aj odpoveď na Game Pass, alebo aj mobilnú divíziu, ktorá bude vyvíjať hry podľa ich značiek na mobily. Spočítali sme aj to, koľko hier zmizne po zatvorení PS Store na PS3, PSP a PS Vite. Niektoré bohužiaľ zmiznú úplne, lebo vyšli len digitálne a len pre tieto platformy.

 

Ohľadom Microsoftu sa objavila informácia, že Valve sa snaží dostať Game Pass na svoj Steam, ako aj to, že Microsoft vraj jedná s Kojimom o jeho ďalšej hre a popritom už začína zbierať testerov na Forzu Motorsport 8. Zatiaľ nevieme, kedy nová Forza vyjde, a či náhodou tento rok neuvidíme ešte Forzu Horizon 5. Ak budete však chcieť autíčka, prichádza Hot Wheels hra od Milestone, ktorá práve ukázala svoj gameplay:

 

Z iných noviniek vyzerá, že sa ďalší Assassin vráti do krížových výprav. Videli sme aj vylepšenia v Mass Effect Legendary Edition. V oblasti Cyberpunku sme sa bližšie pozreli na to, ako sa vylepšila kvalita obrazu a framerate na konzolách s 1.2 updatom a na PC sme si pridali dávku nových modov. Nakoniec survivalovka The Day Before, ktorá kopíruje The Division a pridáva prvky Snowrunnera, ukázala svoj "gameplay".

Objavila sa aj zaujímavosť a to, že robot Spot asistoval vojakom pri akcii. Kde samozrejme boli s robotom úspešnejší. Pritom, keďže nový Battlefield plánuje ukázať práve takéto bojiská budúcnosti, aj on bude mať podobného robota, plus bude mať aj prírodné katastrofy, ktoré sa preženú bojiskom.

Keď spomíname netradičné technológie, Muskov Neuralink už umožnil opici ovládať hru myšlienkami. Uvidíme, kedy to príde do masového využitia medzi ľudí, alebo aj kedy nás vo Fortnite nabije opica. Totiž testy ukazujú, že niektoré ich schopnosti sú lepšie ako vaše.

V mobilnej oblasti Lenovo prestavilo herný mobil Legion Phone Duel 2, ktorý je rýchly, má veľa doplnkových možností ovládania, vstavaný ventilátor, ale pre konštrukciu sa zrejme ľahko môže zlomiť.  Nokia mala tiež svoju predstavovačku, ale žiaľ stále neukázala hi-end ponuku a išla prevažne po low-ende.

 

Z recenzií sme otestovali parádnu kooperačnú hru It Takes Two, pridali sme aj zaujímavé poňatie looter shooterov v Outriders a skúsili sme si dolámať prsty na mobilnom Crashovi. Ale tým sa ponuka zaujímavých hier nekončila a zrecenzovali sme aj nový Evil Genius 2 a zombie hru Dead Age II.  Z hardvéru sme otestovali novú Corsair Sabre Pro myš. Budúci týždeň pripravujeme ďalšie rozhovory, recenzie kvalitných indie titulov a dokonca aj ďalšiu rozdávačku spolu s novou súťažou.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20302)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk