Call of Duty 2 demo look

pridal saver 27.9.2005 o 19:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Určite si väčšina z vás už stiahla práve vyjdené demo na Call of Duty 2 a boli ste buď unesení alebo sklamaní. Podľa mňa bolo demo veľmi slušné a vidieť, že hra už posúva akcie z druhej svetovej vojny do novej generácie. Hneď od spustenia vidieť a cítiť, že sa autori snažili zachovať hrateľnosť a aj dojem z hry rovnaký, ako pri jednotke, len všetko vo vyššej kvalite. Pridali výrazne kvalitnejšie modely prostredia, postáv a aj vozidiel, rozšírený je počet animácii postáv, vylepšená AI (stále niekto okolo vás kričí a komunikuje) a hlavne niekoľko násobne väčší počet vojakov na bojisku. Demo ukázalo egyptskú misiu, kde idete vyhnať z vášho budúceho letoviska El Daba nacistických vojakov. A prichádzate so všetkým, čo k tomu patrí, s tankami, lietadlami a pechotou, medzi ktorú sa zamiešate aj vy a budete musieť prejsť úzkymi nebezpečnými uličkami mesta. Autori však výberom tejto misie, ukrátili hráčov o ukážku sľubovanej voľnosti pohybu (v tých pár uličkách veľa voľnosti nemáte).

Mapa v deme nebola veľká, ale stačila aspoň na predvedenie štýlu boja, ktorý sa v základoch od jednotky nemení a jediný, ale dosť markantý, rozdiel bude systém zdravia. Indikátor zdravia teraz úplne zmizol z obrazovky a jedine začervenaním okrajov obrazovky sa dozviete, že ste blízko smrti a musíte si oddýchnuť, čím sa aj vyliečite. Veľmi, ale veľmi podivný systém, ak sa hru snažia udržať v realistickom štýle. Skoro by som zanadával, že konzolový štýl. Uvidíme, ako sa to nakoniec v celej hre ukáže. Tu mi to s tým pripadalo príliš ľahké (aj keď možno lepší systém, ako Quick save-Quick load každú chvíľu).

Nastavenia sú v deme veľmi scvrknuté a pravdepodobne také ostanú aj vo final hre. Autori sa totiž snažili čo najviac nastavení nechať na automatiku a aj zvyšné, ktoré vám nechávajú, sú odmedzené podľa možnosti vášho systému. Veľa možností zapína a vypína hlavne zmena rozlíšenia, kde som pri ATI9800 a 2 GHz pocítil výrazný, niekedy aj trojnásobný, rozdiel medzi 1024x768 a 800x600. Nakoniec som zvolil 800x600, ktoré sa držalo okolo 25-30 fps v celkovo veľmi peknej kvalite obrazu.

Dojmy z dema mám veľmi dobré a myslím, že stiahnutie tých 650MB stálo za tých 10 minút zábavy, čo mi poskytlo, aj keď nabudúce by som radšej aspoň 20 minút :). Uvidíme ako nakoniec dopadne plná hra, ale vyzerá to dostatočne nádejne.

Update: Ak si chcete v deme zahrať za Nacistov, sťahuje 22kB mod tu. Prakticky vám len vymení uniformy a zbrane.





Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look Call of Duty 2 demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, call of duty






PC
Xbox 360

Vývoj: Activision / Infinity Ward
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19430)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk