ToneStone umožní ľahko vytvoriť hudbu aj úplným laikom

Greg LoPiccolo a Tom Leonard majú skúsenosti videohrami a teraz chcú priniesť bezplatný audio softvér, ktorý by si rýchlo osvojil naozaj každý.

pridal uni 13.8.2021 o 15:27 pod hry
ToneStone umožní ľahko vytvoriť hudbu aj úplným laikom

HRY > NOVINKY >

Bývalí vývojári z Harmonix a Valve pripravujú svoj hudobný projekt ToneStone, ktorý má komukoľvek umožniť komponovanie hudby. Cieľom je vytvoriť platformu, ktorá kombinuje interaktívne herné mechaniky s intuitívnymi, ľahko použiteľnými nástrojmi.  A to so zameraním priamo na komunitu a sociálnu integráciu.

ToneStone je navrhnuté tak, aby bolo ľahko prístupné. Aj ľudia s minimálnymi alebo dokonca žiadnymi skúsenosťami môžu začať tvoriť hudbu už počas niekoľkých sekúnd namiesto toho, aby trávili hodiny času osvojovaním si komplikovaného softvéru.

Autori hudby môžu zdieľať svoje výtvory priamo na sociálnych mediálnych platformách, alebo si ich stiahnuť a použiť vo vysielaní, pri streamoch a iných projektoch. ToneStone umožňuje využitie krátkych formátov, ako sú hudobné slučky, ako aj kompletných piesní. S materiálmi zdieľanými komunitou, ktoré budú dostupné každému, môžu hudobníci prezentovať svoju prácu a budovať si fanúšikovskú základňu.

ToneStone je momentálne vo fáze privátnej bety a ak máte záujem o vyskúšanie produktu, ktorý je zatiaľ vo veľmi ranom štádiu, môžete sa zaregistrovať na tejto stránke.  Dá sa už vytvárať a zdieľať hudba, ďalšie mechaniky, multiplayer a obchodný trh pribudnú dodatočne. ToneStone bude zadarmo na Steame vo verzii pre PC a Mac.

 









ToneStone umožní ľahko vytvoriť hudbu aj úplným laikom  ToneStone umožní ľahko vytvoriť hudbu aj úplným laikom  ToneStone umožní ľahko vytvoriť hudbu aj úplným laikom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk