Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999

Už 22 rokov čakáme na toto pokračovanie a konečne sa ho dočkáme

pridal matus_ace 17.9.2021 o 21:30 pod hry
Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999

HRY > NOVINKY >

Niektoré pokračovania si naozaj dávajú na čas. Hra Outcast vyšla v roku 1999 a bola revolučnou hneď v niekoľkých ohľadoch. Bola to jedna z prvých akčných adventúrv otvorenom svete s voxelovou grafikou a nelineárnym naratívom. Štúdio Appeal síce ihneď začalo pracovať na pokračovaní, no to kvôli bankrotu nevyšlo. A síce to trvalo, dvojka je ale teraz konečne na ceste.

Ponesie názov Outcast 2: A New Beginning a vyjde na PC a nextgen konzoly. Smutnou správou je, že zatiaľ nemá dátum vydania. Autori ale hovoria, že sa pomaly blížia k dokončeniu alpha verzie. Na hre stále pracuje belgické štúdio Appeal a bude to plnohodnotný nástupca jednotky. Hru vytvárajú na Unreal Engine 4 a pracujú na nej už 3 roky. Veľkou výhodou je, že sú v tíme aj pôvodní vývojári prvej časti a to vrátane skladateľa.

 

Chcú ponúknuť bohatý singleplayerový zážitok, v ktorom sa opäť vráti Cutter Slade, ale 20 rokov po udalostiach prvej hry. Netuší, čo sa stalo, no musí sa opäť vydať do boja, aby čelil robotickej invázii. Príbeh bude bohatý, plný rôznych NPC a aj lokalít, ktoré navštívite a ich príbehy budete spoznávať. Navyše autori hovoria, že tentoraz nebude všetko len čiernobiele, ale príbeh bude mať aj rôzne odtiene sivej.

Svet bude v porovnaní s prvou hrou oveľa väčší a bude mať rozsah 63 kilometrov štvorcových, aj keď je pravda, že niečo z toho bude tvoriť voda. Tam všade vás čakajú rôzne problémy a aj výzvy, ktorým musíte čeliť. Svet však nebude len rozsiahly, ale aj bohato vertikálne členený, vďaka čomu využijete nový jetpack, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej výbavy. No a pribudne aj nový modulárny zbraňový systém, ktorý vám umožní vytvárať rôzne kombinácie, ktoré ešte doplníte rôznymi schopnosťami.

Viac z hry nám ukazujú čerstvé videá.

 





Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999  Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999  Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999
Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999  Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999  Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999
Páči sa mi! (+16)






Outcast 2 bude pokračovanie revolučnej hry z roku 1999
PC
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: THQ Nordic / Appeal Studio
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 15. marec 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk