Dnes o polnoci nás čaká ďalší väčší Nintendo Direct

Nintendo v novej 40-minútovej prezentácii predvedie pripravované hry pre Nintendo Switch konzolu

pridal matus_ace 23.9.2021 o 23:55 pod hry
Dnes o polnoci nás čaká ďalší väčší Nintendo Direct

HRY > NOVINKY >

Po menšej odmlke tu máme ďalší väčší Nintendo Direct, ktorý naživo prebehne už zajtra presne o polnoci. Celá prezentácia bude trvať zhruba 40 minút a ponúkne nám pohľad na pripravované hry pre konzolu Nintendo Switch, pričom bude primárne zameraná na tituly vydávané v zime.

Určite uvidíme Metroid Dread, Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl a aj Pokémon Legends Arceus. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 sa nám pravdepodobne neukáže, ale už nejakú dobu sa šíria dohady, že Nintendo predvedie Xenoblade Chronicles 3. A ak chce do Nintendo Switch Online knižnice priniesť aj Game Boy hry, v Directe bude mať skvelú príležitosť na oznámenie.

Prvým oznámením je Monster Hunter Rise - Sunbreak, rozšírenie, ktoré vyjde v lete 2022. Bude masívne, prinesie nové lokality, nové príbehy, nové monštrá a aj nové ranky.

Pripomína sa Mario Party Superstars, nová kompilácia párty minihier. Trailer približuje niektoré možnosti hry. Hra vychádza 29. októbra.

Treťou novinkou je nová kartová RPG Voice of Cards: The Isle of Dragon Roars. Dostanete sa do sveta, kde je úplne všetko reprezentované kartami - postavy, mestá, obchody, jednoducho všetko. Za hrou stojí Yoko Taro, tvorca série Nier. Hra vyjde 20. októbra a dostane aj demo.

V novom videu sa ukazuje špičková RPG Disco Elysium - The Final Cut. Hra vychádza 12. októbra.

Hyrule Warriors: Age of Calamity predvádza nový trailer na svoju expanziu. Ukazuje hlavne postavy, naznačuje časť príbehu. Druhá časť expanzie príde 29. októbra.

Square Enix predstavuje Chocobo GP, racingovku z Final Fantasy univerza. Nebudú chýbať power-upy a každá postava bude mať vlastné schopnosti. Hra tiež ponúkne online režim a turnaje až pre 64 hráčov. Vyjde budúci rok.

5. októbra nám Masahiro Sakurai predstaví poslednú DLC postavu Pre Super Smash Bros. Ultimate.

Kirby dostane novú hru - Kirby and the Forgotten Land. Bude to 3D skákačka v otvorenom prostredí, Kirby bude klasicky preberať schopnosti nepriateľov. Hra vyjde na jar 2022. Odhalíte tu tajomstvá stratených civilizácií.

V októbri nás čaká Animal Crossing Direct, ktorý sa zameria na novinky pre úspešný Switch titul.

Mario Golf: Super Rush predstavuje druhé free DLC s novými postavami, golfovými ihriskami a DLC vychádza hneď po prezentácii.

Disney Magical World 2: Enchanted Edition prinesie základnú hru aj s rozšíreným obsahom niekedy v decembri.

Star Wars: Knights of The Old Republic príde na Switch 11.11. 2021.

Dying Light 2 dostane na Switchi cloud verziu so všetkým obsahom, ktorý ponúknu štandardné verzie. Hra vyjde 4. februára a dostane aj demo, aby ste si ju vyskúšali.

Nový trailer ukazuje aj Triangle Strategy, nová 2D-HD RPG, ktorá prináša zmeny oproti verzii, ktorú ste hrali predtým v deme. Hra vyjde 4. marca 2022. Nintendo rovno predviedlo limitku.

Opäť sa nám pripomína Metroid Dread, ktorý vyjde už čoskoro. Video ukazuje viac zo svetov, ktoré navštívime.

Nintendo Switch Online pridáva nové členstvo a s ním aj nový obsah, konzola teraz zvládne aj Nintendo 64 hry, napríklad Ocarina of Time. Obrovským prekvapením sú aj hry zo Sega Mega Drive. Toto nové členstvo príde v októbri, ale musíte si ho priplatiť. Pri jeho spustení bude dostupná pekná zbierka hier z oboch platforiem a Nintendo bude časom pridávať ďalšie. Rovnako prinesie aj nové bezdrôtové ovládače v štýle N64 a Mega Drive.

Shadowrun Trilogy príde na Switch budúci rok a prinesie tri kvalitné kyberpunkové RPG.

Castlevania Advance Collection sa nám konečne predstavuje a ponúkne 4 hry z Game Boy Advance a vychádza po prezentácii. Ponúkne pôvodné verzie a aj kopu bonusového obsahu.

Actraiser Renaissance bude nová verzia klasiky zo SNES v novej grafike. Hra vychádza rovno po prezentácii.

Rovnako po prezentácii vychádza aj Deltarune 1 & 2 a krátky zostrih predstavuje ďalšie čoskoro vychádzajúce hry tretích strán.

Shigeru Miyamoto je legenda, ktorú sme už dlho nevideli a prišiel prezradiť, že animovaný Mario film príde v zime 2022. Chris Pratt bude dabovať Maria, Anya Taylor-Joy bude princezná Peach, Charlie Day zase bude Luigi, no a Jack Black sa predvedie ako Bowser. Keegan Michael Key bude Toad a Seth Rogen zase Donkey Kong. Vo filme bude aj Charles Martinet, ktorý Maria v hrách dabuje už roky.

Splatoon 3 ukazuje niektoré zo svojich nových možností, zbraní a schopností, teasuje aj kampaň a záporákov. V hre sa vrátia cicavce. Hra sa odohráva v meste Splatsville, ktoré je plné chaosu a bojov. Hra ponúkne nové primárne a sekundárne zbrane, čo zmení hrateľnosť.

Bayonetta zmenila štýl a aj dabingovú herečku, no konečne sa nám hra ukazuje. Trojka bude rovnako strelená démonická akcia ako prvé dve časti, čo nám ukazujú aj scény z hry. Video ale naznačuje menenie štýlov počas boja a aj jazdu na démonovi. Teasuje novú postavu. Hra vyjde budúci rok.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19939)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk