Chceš získať Playstation PS4? Tak hraj s Fantou a jedno môže byť tvoje.

pridal PR 14.10.2021 o 21:36 pod hardware
Chceš získať Playstation PS4? Tak hraj s Fantou a jedno môže byť tvoje.


Halloween sa nezadržateľne blíži a s ním aj koniec akcie „Halloween na roztrhanie“, v ktorej môžeš s Fantou vyhrať jednu z atraktívnych cien. Hlavnou cenou je Playstation PS4. Skráť si teda čakanie, daj si Fantu, #vystavusmev a v rámci akcie „Halloween na roztrhanie“ skús šťastie a vyhraj jednu zo zaujímavých a veľmi atraktívnych cien na čele s Playstation PS4. Súťaž trvá do 31. 10. 2021.

Viac sa o nej dozvieš priamo v predajniach, v rámci špeciálnej microsite na webe coca-cola.sk alebo na sociálnych sieťach. Okrem playka PS4 sú v hre aj ďalšie atraktívne ceny - skateboard, freestyle kolobežka, helma, ľadvinka či šiltovka.

Hoci je Halloween o strašení, cieľom akcie „Halloween na roztrhanie“ limonád Fanta je hlavne pobaviť a vykúzliť na tvári radostný úsmev z výhry.

Sviatok Halloween je v Českej republike aj na Slovensku najmä medzi tínedžermi z roka na rok populárnejší, je to ale jednodňová záležitosť, ktorá je až na konci októbra. Touto akciou sme chceli práve tejto vekovej skupine, medzi ktorou sú naše limonády Fanta veľmi obľúbené, čakanie na Halloween spríjemniť a svojím spôsobom skrátiť. Preto prichádza Halloween na roztrhanie, ktorý trvá až do dňa osláv tohto sviatku,“ komentuje Kateřina Třísková, brand manažérka v spoločnosti The Coca-Cola Company ČR/SK a dodáva: „Dúfame, že atraktívne ceny na čele s Playstation PS4 urobia výhercom radosť a spolu s nápojom Fanta spríjemnia jeseň nielen všetkým zúčastneným.“

Takže jednoducho #vystavusmev s Fanta, skús šťastie a v rámci súťaže Halloween na roztrhanie vyhraj. Viac informácií nájdeš na www.coca-cola.sk/halloween





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19811)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk