High Seize look

pridal saver 14.11.2005 o 14:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

Okrem pokračovania Pathway to Glory nám na N-Gage túto jeseň prináša firma RedLynx aj ďalšiu veľmi kvalitnú stratégiu a to High Seize. Hra je vlastne pirátska strategická adventúra, v ktorej sa budete plaviť po nebezpečnom Karibiku sedemnásteho storočia, pokúšať sa oslobodiť svojho otca,  hľadať poklady a hlavne ničiť pirátov, španielov a dobíjať ostrovy.

Hra používa engine Pathway to Glory, ale výrazne pomenený. Taktický štýl sa tu zmenil na čistú ťahovú stratégiu ala Civilizácia (samozrejme bez toho civilizačného podtónu) ochutenú prvkami z Pirates! Teda v príbehovej časti máte jednu veľkú mapu ostrovov, po ktorej sa pohybujete so svojim škunerom, navštevujete mestá, získavate úlohy a vyvolávate boje. Pri bojoch sa prepínate do detailného strategického pohľadu, kde sú bojiská rozdelené na štvorčeky, po ktorých takticky pohybujete svojimi jednotkami, útočíte na nepriateľov, využívate terén a výhody i nevýhody rôznych jednotiek. K bojovej časti je veľmi pekne pridaná aj ekonomická časť, kde musíte na mapách zajímať mestečká, ktoré vám budú každý ťah dodávať zlato. Dôležité je mať obsadenú aj výrobnú budovu, ktorá môže podľa vašich financií chŕliť rôzne pozemné jednotky, delá alebo zásobovacie jednotky (veľmi dôležité, jednotkám totiž dochádza jedlo a strelivo). Po obsadení prístavov zase môžete vyrábať rôzne typy lodí, od malých bojových člnkov, cez prepravné, až po veľké materské lode, schopné vyrábať ďalšie jednotky.

Graficky je hra pekne spracovaná, keďže strategická mapa grafické orgie neumožňuje, autori sa hru rozhodli obohatiť aj znároznením bojov (ako prvé Battle Isle), kde uvidíte na jednej strane jednu armádu, na druhej druhú a počas útokov vidíte, ako vám ľudia ubúdajú. Plus globálna mapa oblasti Karibiku je spravená v real-timeovom štýle.

Celkovo veľmi dobrá a chytľavá hra ktorá majiteľom N-Gage určite spríjemní dlhé zimné večery. Zatiaľ to odhadujem tak na 90% a predbežne hodnotím ako najlepšiu hru na tejto platforme. Plusom je aj multiplayer priamo cez Arenu pre 2-4 hráčov.





High Seize look High Seize look High Seize look High Seize look High Seize look High Seize look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
Mobil

Vývoj: Nokia / Red Lynx
Štýl: stratégia / ťahová
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk