Ako budú pokračovať Tomb Raider a Deux Ex značky?

Remastre a remaky sú základom každého odkúpenia Embraceru.

pridal saver 21.5.2022 o 10:28 pod hry
Ako budú pokračovať Tomb Raider a Deux Ex značky?

HRY > NOVINKY >

Embracer rovno potvrdil, že nové značky, ktoré práve odkupuje od Square Enix, a teda Tomb Raider, Deus Ex alebo Thief, dostanú remastre a remaky starých titulov. K tomu spomenuli aj spin-offy.. Nakoniec je to štandardný prístup Embraceru. Môžeme však rátať aj s tým, že prídu aj pokračovania, keďže minimálne na novom Tomb Raiderovi sa už pracuje.

Pre zaujímavosť, šéf Saberu (pobočka Embraceru) okomentoval odkúpenie značiek a štúdií za 300 miliónov, ako krádež storočia. Nakoniec, doteraz nikto nechápe, ako to mohlo Square Enix predať za tak nízku cenu.

"Som veľmi nadšený z toho, čo považujem za krádež storočia s našou nedávnou dohodou o akvizícii Crystal Dynamics, Eidos Montréal a Square Enix Montréal. Naozaj verím, že sme práve získali jednu z najlepších IP v histórii hier, nemyslím si, že je to diskutabilné. V procese sme získali skvelé tímy, s ktorými som sa už mal možnosť stretnúť, aby som ich spoznal na úplne základnej úrovni, samozrejme, ešte pred uzávierkou. Ale bolo dobré ich spoznať a som super, super nadšený z toho, čo s nimi môžeme robiť v budúcnosti."

Šéf Saberu je teraz šťastný, keďže Evil Dead im predal 500 tisíc kusov za prvý týždeň a to napriek len priemerným hodnoteniam (7.4). Je to tak vysoko nad ich očakávaniami. Hodnotenia označil, že "nie sú fantastické, ale solídne" a dodal "že zistil, že dni, kedy Metacritic určoval, ako sa hra predáva, sú dávno preč".  Je zvláštne, že to nevedel, keďže hodnotenia Metacriticu nikdy neurčovali predaje, skôr len odmeny pre vývojárov. Predaje ťahá značka, hype a reklama. Stačí sa pozrieť na COD, FIFA.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk