Killzone: Liberation sa odhaľuje

pridal spacejunker 24.1.2006 o 9:55 pod hry
HRY > NOVINKY >

Konami ide príkladom iným vydavateľom. Zoberte hru, o ktorej si myslíte, že sa o nej popísalo viac, ako je zdravé a spravte na PSP nie konverziu, ale dajte jej voľný priestor v úplne odlišnom žánri. Spravili to so sériou Metal Gear a úspech sa dostavil okamžite. Podľa tohto receptu začína variť už aj Sony a z hrnca nevypadne nič menšie ako mobilná verzia atmosférickej FPS akcie Killzone. "Menšia" verzia Killzone (úvodzovky tam nie sú naschvál) bude nadväzovať na svoj vzor, a i keď sa budú tieto dve hry odlišovať, budú mať spoločné tie charakteristiky (postavy, zbrane, príbeh, zákopová vojna, dusná atmosféra), pre ktoré bol pôvodný Killzone vychvaľovaný.

Killzone: Liberation však nebude FPS akciou, ale taktická akcia z pohľadu tretej osoby! Ďakujeme štúdiu Guerilla, že sa nevydali chodníčkom lacných portov, a že Liberation bude iný zážitok v známom univerze, kde správni militaristi s radosťou položia svoj život. Zmena pohľadu bola podľa autorov nevyhnutná (PSP nemá druhý analog). Hráč bude mať takto väčší prehľad o priestore pred sebou, dáva mu istú výhodu, keďže dokáže prečítať pohyb nepriateľov a môže taktizovať dopredu. Akcia v Liberation sa bude niesť v taktickom duchu. Kto hral Killzone, vie, že systém nabi, bež a strieľaj dlho nevydržal a končil s guľkou v hlave.

Zákopová vojna bude znovu zúriť na planéte Vekta, ktorá blitzkrieg zo strany Helghastov prežila vďaka štvorici hrdinov. Generál Metrac neverí v porážku a vydáva rozkaz k ešte brutálnejšiemu výsadku Helghastov. Liberation, ako názov naznačuje, sa bude točiť okolo oslobodenia, a to nielen celej planéty, ale aj zajatcov za nepriateľskými líniami. Na túto úlohu bol vybraný Jan Templar, hrdina KZ a člen špeciálnej jednotky. Pri plnení misií budete musieť využívať každú jednu prekážku, za ktorú sa dá schovať a postupne eliminovať Helghastov.

Nepriatelia prešli niekoľkými zmenami. V radách Helghastov sa objavili noví vojaci (majú na helmách nasadené oceľové lodičky (kto nebol na vojne, má smolu)) s novou výzbrojou. V rukách budú držať elektrický obušok, čo naznačuje, že by mohlo dôjsť aj k boju muža proti mužovi. Templarovu výzbroj by mali tvoriť známe zbrane z KZ, novinkou bude kuša s vybuchujúcimi šípmi. Killzone: Liberation vyzerá na prvý pohľad ako Metal Gear AC!D. Tieto dve hry sa síce dívajú na svet rovnakými očami, ale MGA je stratégia. Liberation navyše zostáva verná predchodcovi, a to aj po grafickej stránke. Dúfajme, že Guerilla nezabudne na chytľavý multiplayer! O kvalitách Killzone: Liberation sa presvedčíme koncom tohto roka.





Killzone: Liberation sa odhaľuje Killzone: Liberation sa odhaľuje Killzone: Liberation sa odhaľuje
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PSP

Vývoj: SCEE / Guerrilla Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk