Evercade predstavuje novú generáciu svojho retro handheldu

Evercade EXP príde koncom roka a ponúkne hardvérové vylepšenia a aj nový vertikálny režim.

pridal matus_ace 31.5.2022 o 20:00 pod hry
Evercade predstavuje novú generáciu svojho retro handheldu

HRY > NOVINKY >

Evercade sa v oblasti retro hrania naozaj darí a možno je to aj vďaka vlastnému systému cartridgov a oficiálne licencovaným hrám, ktoré teraz pokrývajú už 40 rokov hernej histórie. Firma začala s rovnomenným handheldom, po jeho úspechu priniesla domácu konzolu Evercade VS a teraz predstavuje ďalšiu novinku - Evercade EXP.

To je nová generácia Evercade handheldu, ktorá prináša mnoho vylepšení. Medzi nimi bude napríklad 4.3” IPS displej s rozlíšením 800x480 a lepšími pozorovacími uhlami. Displej bude navyše chránený sklom. Vylepšený tiež bude zvuk, pribudli zadné triggery, nebude chýbať wi-fi pripojenie na sťahovanie aktualizácií a aj hier a vylepšené boli aj črevá, aby handheld zvládal vyšší výkon (1,5GHz procesor, 4GB RAM). Nabíjať sa bude cez USB-C a nebude chýbať Mini HDMI výstup na pripojenie k TV. Zaujímavosťou je, že handheld ponúkne ah vertikálny režim, aby ste si mohli automatové klasiky zahrať na plnom obraze v zobrazení na výšku.

Okrem toho Evercade predstavuje aj dve nové kolekcie hier. IREM Arcade 1 ponúkne 6 skvelých automatových hier: R-Type, Moon Patrol, In The Hunt, Battle Chopper, Lightning Swords a 10-Yard Fight. Toaplan Arcade 1 bude tiež automatová kolekcia, ale ponúkne 8 hier: Tiger-Heli, Alcon, Guardian, Flying Shark, Truxton, Zero Wing, Snow Bros a Teki Paki.

Evercade EXP a aj nové cartridge prídu v zime. V základnom balení handheldu za 149,99€ získate aj IREM kolekciu a nejaké bonusy, o ktorých sa viac dozvieme v septembri, kedy sa aj handheld bude dať predobjednať. Okrem toho príde aj limitovaná čierna verzia handheldu v počte 5000 kusov, ktorá sa dá predobjednať len z UK a pridá Toaplan kolekciu, pevnú puzdro, kľúčenku a ďalšie bonusy. Ale za 179,99 libier.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk