Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU

pridal spacejunker 25.1.2006 o 20:01 pod hry
HRY > NOVINKY >

Forbidden Siren nepatrí medzi obľúbené survival horory, má však svojich priaznivcov. Možno je to pre diabolskú obtiažnosť, a možno len preto, že z tieňa Resident Evil a Silent Hill sa mu zatiaľ, podobne ako sérii Project Zero, nepodarilo vystúpiť. Druhý diel s prozaickým názvom Forbidden Siren 2 buduje atmosféru pomocou svetla a tieňov. Prakticky to budú aj dve najdôležitejšie zbrane proti starým známym nemŕtvym (Shibito) a novým nepriateľom, tzv. ľudom noci (Yamibito), ktorým nerobí problém vidieť aj v úplnej tme.

Tajuplný príbeh plný záhadných postáv začína na ostrove Yamijima, kam sa vydáva niekoľko postáv. Každá za vlastným cieľom. Reportér Mamoru Isuki sa hrabe v minulosti ostrova, kedy došlo k výpadku elektriny spôsobeného pretrhnutím podvodného kábla. V tme, ktorá následne zaliala ostrov, sa vyparili všetci obyvatelia a už ich nik odvtedy nevidel. Na ostrov sa vybral aj slepý spisovateľ a jeho štvornohý spoločník, utečenec a veštkyňa Yuri Kishidu prenasledovaná nemŕtvymi, ktorej nik nerozumie. Táto výprava sa stane obeťou víchrice. More zmení svoju farbu na červenú a telá preživších vyplaví na pláž. Po zaznení sirény začína najdlhšia noc ich života. Stroskotanci čelia nepriateľom a vlastnému strachu.

Jednou zo zaujímavostí Forbidden Siren 2 bude určite súbojový systém. Každý druh nepriateľa je svojím spôsobom citlivý na svetlo. Pri kontakte s Yamibito treba pozapínať čo najviac svetelných zdrojov, pri druhej skupine budete musieť najprv zhasnúť (rozbiť lampy atď.) a až potom nemŕtvych doraziť. Priamemu kontaktu s hnilobným dychom sa budete môcť vyhnúť hádzaním predmetov, čím protivníkov odlákate a uvoľníte si napríklad cestu k ovládateľnému vozidlu.

Vo Forbidden Siren 2 sa objaví vo vylepšenej verzii funkcia Sight Jack, čo je kradnutie pohľadu. Po aktivovaní sa budete môcť dívať na herný svet očami nepriateľov, ale aj zvierat, a sledovať, aké to je byť prenasledovaný. Novinkami v Siren 2 bude mapa so zaznamenanou aktuálnou pozíciou hráča, podrobné tutoriály, hint systém, niekoľko obtiažností a alarm, upozorňujúci na prítomnosť nepriateľa. Hra vychádza budúci mesiac v Japonsku, v ostatku sveta cez leto.

V súvislosti s Forbidden Siren tu máme informáciu o zakúpení práv na sfilmovanie tohto hororu. Scenár napíše Micheal Gordon s pomocou režiséra predlohy Keiichira Toyamu. Film bude sledovať osudy mladej študentky (Zahrá si ju Yui Ichikawa a herečka prepožičia svoju podobu aj postave z hry Siren 2), ktorá sa vydáva hľadať svoju stratenú sestru do Japonska. Vyšetrovanie začína v horskej dedine, a na tomto mieste aj skončí. Študentku tu čakajú krušné chvíle.





Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU
Forbidden Siren 2 na plátna kín aj do EU
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2

Vývoj: SCEE / SCEI
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk