LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu

pridal spacejunker 11.2.2006 o 15:34 pod hry
HRY > NOVINKY >

LEGO Star Wars, hra, ktorá oslovila každého od malých deti, až po dospelých a fanúšikov Star Wars a vyšplhala sa na 13. miesto v rebríčku najlepšie predávaných hier minulého roka (do dnešného dňa sa predalo cez 3,3 milióna kópií) sa dočká koncom tohto roka pokračovania s pracovným názvom LEGO Star Wars II: The Original Trilogy. Ako už podtitul naznačuje, druhý diel sa bude koncentrovať na najpamätnejšie scény z pôvodnej trilógie (epizódy 4 – 6).

V LEGO Star Wars II sa objaví viac ako päťdesiatka postavičiek, každá s inou zbraňou a animáciami. Takisto sa objavuje možnosť importvať zo sejvov všetky odomknuté postavičky z predchádzajúceho dielu, čím sa celá ponuka rozšíri na dobrú stovku! To však nie je všetko! Hráč si bude môcť z jednotlivých častí zo všetkých odomknutých postavičiek poskladať vlastnú figúrku a hrať s ňou vo Free Play móde. Ku každej novovytvorenej postave bude priradené vygenerované meno na základe zvolených častí napr: Chew Vader, Stormbacca alebo Leia Wan Kenobi (zverstvo), prezrádza Dave Perkinson z LucasArts v rozhovore pre IGN.

Všetky postavičky (okrem droidov) z LEGO Star Wars II dostanú do vienku nový, špeciálny úder (facka, odtrhnutie ruky oponentovi), môžu sa uhýbať výstrelom z blasterov, čo dokázali iba rytieri Jedi a vedia už aj stavať. Z LEGO kociek tak môžu poskladať niečo užitočné, čo im pomôže v ceste ďalej. Využitie všetkých špeciálnych vlastností postavičiek bude jednou z ciest, aby ste sa dostali k všetkým skrytým bonusom ako Power Bricks, za ktoré si kupujete upgrady (ich zoznam sa finalizuje) a mini-kitom, z ktorých ste si skladali vesmírne koráby, ale nemohli ich použiť. V dvojke sa s novou loďou preženiete v na to určených odomykateľných leveloch.

Ovládateľným vozidlám, ale i zvieratám, bola venovaná väčšia pozornosť. Hráči sa budú môcť s nimi voľne pohybovať a využívať ich kedykoľvek budú k dispozícii. Niektoré úrovne budú dostupné iba vo vybraných vozidlách a iné budú určené iba pre ne, ako napr. útok na Death Star. Vždy sa však k obľúbeným úrovniam môžete vrátiť v novom vozidle v móde Free Play.

Zmenám sa nevyhla ani kooperatívna hra. Síce si cez internet nezahráte, ale vo dvojici uvidíte na hernej ploche viacej vďaka väčšej viditeľnosti a lepšej práci s kamerou. Kooperatívny režim bude podporovať každá zo siedmych verzií hry (NDS verzia dokonca až pre štyroch hráčov a ponúkne unikátny versus mód). Medzi mnohými novinkami LEGO Star Wars II sa objaví aj voliteľné automatické prispôsobovanie obtiažnosti skúsenostiam hráča.

LEGO Star Wars II vychádza vo verziách pre PC, PS2, PSP, Xbox, Cube, NDS, GBA koncom tohto roka.





LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu LEGO Star Wars II mapuje pôvodnú trilógiu
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS2
PSP
Xbox
Gamecube
DS

Vývoj: TT Games / Travelers Tales
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 12. september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk