Týždenník - Spider-man: Way of the Hunter

Tento týždeň nám oživilo vydanie Spider-mana, ale priniesli sme aj recenziu na prichádzajúci Way of the Hunter.

pridal saver 14.8.2022 o 21:33 pod hry
Týždenník - Spider-man: Way of the Hunter

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživilo vydanie Spider-mana, ale priniesli sme aj recenziu na prichádzajúci Way of the Hunter. To je slovenská lovecká hra a momentálne náš najväčší lokálny titul. Je to vďaka THQ Nordic, ktorý zainvestoval a konečne tu máme náznak niečoho väčšieho. Hra vychádza v utorok. Ponúkli sme aj prvú polhodinu z hry.

Spider-man Remastered konečne v piatok vyšiel na PC a ponúkol decentný port. Kde na Steame zatiaľ z prvých hodín hry dostáva 96% hodnotenie. Aj keď počty hráčov prekvapivo nie sú vysoké, skôr také štandardné. So 65 tisícom súčasných hráčov neprekonal 74 tisíc hráčov God of War portu. Uvidíme, či ešte čísla porastú. Z hry sme priniesli 20 minút hrateľnosti.

Popritom  nám z veľkých hier odpadol z tohto roka Hogwarts Legacy a príde až vo februári 2023. Je tak o jednu veľkú hru menej, ale stále vyzerá, že si na jeseň budete mať čo vyberať. Zhrnuli sme to aj v článku. Odložený nebude ani Gotham Knights, ktorý nám teraz ukázal Red Hooda.

Z veľkých hier príde hlavne Call of Duty Modern Warfare II, ktoré naplánovalo otvorenú betu na september a ukázalo ako F1 mapu, tak aj Farm 18 mapu.  Mimochodom, hádky okolo odkúpenia Activisionu medzi Sony a Microsoftom pokračovali, kde Microsoft Sony obvinil, že podpláca vývojárov, aby hru nedali do Game Passu. Čo je aj pravda, keďže leaky zmlúv nám to ukázali (aj s opciou na preplatenie ponuky Game Passu). Bola to reakcia na to, že Sony hovorilo, že odkúpenie Activisionu by pokazilo hospodársku súťaž, Microsoft im ukázal, ako ju deformujú. Zároveň Microsoft potvrdil, že Call of Duty tak či tak ostane na PlayStation platforme a Sony sa nemusí báť.

Z iných firiem Take 2 prezradilo, že už predalo 170 miliónov kusov GTA V a 45 miliónov RDR2. Aj keď napríklad GTA Trilogy už prakticky nezarobilo nič, nakoniec ho aj pokazili, takže sa nemusia diviť. Firma hovorí, že teraz usilovne pracuje na novom GTA VI.

Veľkú prezentáciu málo THQ, ktoré predstavilo hneď niekoľko svojich titulov a to hlavne Alone in the Dark. Reboot klasiky, ktorý príde v modernom spracovaní a pohľadom z tretej osoby. Nakoniec veľmi podobné spracovanie ako Resident Evil remaky. Ukázali aj Temest Rising stratégiu, ktorá sa veľmi podobá na C&C, alebo racingovku Wreckreation, ktorá je ako mix Forzy a Trackmanie, teda veľké otvorené prostredie so stavbou tratí. Ukázaný bol aj Jagged Alliance 3, Outcast 2, remake Gothica 1.

Viac z nových hier THQ predstaví na Gamescome a rovnako aj Microsoft, ktorý predstavil svoju ponuku, kde sú väčšinou jesenné veci ako Pentiment alebo High on Life. Mimochodom, na Gamescome budeme aj my a prinesieme odtiaľ veľa noviniek, videí aj rozhovorov. Podcast k tomu pridáme čoskoro.

Z hardvéru mal veľkú predstavovačku Samsung, ktorý predstavil Galaxy Fold4, Flip4 nové Galaxy Watch5 a Buds2 pro. Pridali sme aj našej dojmy z predvádzačky v Londýne. Popritom otváračku predstavilo aj Xiaomi a to Mix Fold 2, má niektoré parametre lepšie ako Fold4 od Samsungu a zo zaujímavostí používa jeho displej. Zaujímavý mobil predstavila Motorola a to X30 Pro s 200mp senzorom.

Zo seriálov sme si priblížili Paper Girls seriál, ktorý je podobný Stranger Things, a niečo sa znovu deje vo Warneri, ktorý uvažuje, čo s Flash filmom. Ezra Miller totiž vyvádza a marketingu filmu to nepomáha.  Ozvalo sa aj Disney, ktoré zatiaľ v USA zvyšuje predplatné Disney+ a pridáva lacnejšie predplatné s reklamami. Podobne reklamy stále plánuje aj Netflix.

Keď sme pri seriáloch, tvorca Breaking Bad potvrdil, že chcel spraviť hru podľa seriálu v štýle GTA. Pritom boli okolo Breaking Bad hier hneď štyri hotové scenáre, ale ani jeden sa nezrealizoval.

Z recenzií sme priniesli spomínaného PC Spider-mana, ale zaujímavá je aj slovenská lovecká hra Way of the Hunter. Pridali sme k tomu Gwent: Rogue Mage a preview na Hello Neighbor 2. Z hardvéru sme to doplnili testom Steelseries Arctis Nova pro headsetu a Logitech MX klávesnice a myši





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18377)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk