Gamescom 2022: Nový Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake nám predstavil svoju vibrantnú hrateľnosť

O kus krajší, farebnejší a naďalej rovnako zábavný svet legendárnej špongie je späť!

pridal Taiven 25.8.2022 o 10:29 pod hry
Gamescom 2022: Nový Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake nám predstavil svoju vibrantnú hrateľnosť

HRY > NOVINKY >

Seriálový SpongeBob má rozhodne zaslúžené miesto v nostalgických srdciach mnohých z nás a určite nemálo z nich si určite spomína aj na fanúšikmi milovanú hernú adaptáciu charakteru, Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom. Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake je duchovným nasledovníkom prvej hry, ktorý skladá na solídnych základoch nedávneho remaku a navyše predstavuje čosi úplne nové.

Gamescom 2022: Nový Spongebob SquarePants: The Cosmic Shake nám predstavil svoju vibrantnú hrateľnosť

Na Gamescome sme mali možnosť pozrieť si krátku ukážku hrateľnosti novej špongiovej adventúry, ktorá roztrúsi všetky známe charaktery po šialenom multiverze. Účinkom takzvaných „wishing bubbles“, teda na základe vlastných želaní, sa Spongebob, Patrick, Squidward aj ostatné dobre známe postavy presunú do rôznych, tematických vesmírov. Vo viac ako tridsiatich podivných kostýmoch budú SpongeBob a Patrick, premenený na neustále okolo vás poletujúci balón, hľadať svojich stratených a beznádejne na záchranu čakajúcich kamarátov.

Veľmi vibrantné, farebné a trošku odlišné cartoon spracovanie bude radosťou pre vaše oči. Určite poteší aj originálna a teda súčasná herecká zostava známa zo seriálu (vo všetkých jazykoch), dobre známa hudba z animáku aj hry, rozšírená o nové kúsky alebo aj staré známe lokácie. Hra zaberie približne 8 hodín vášho času pri nijako zvlášť podrobnom priechode, no presný dátum vydania zatiaľ nepoznáme.

Mapa bude obsahovať 7 vesmírov s témami, ako sú karate filmový set, prehistorický výlet, Halloween a centrálnym HUB-om bude práve Bikini Bottom. V každom leveli nájdete nielen jedného z kamarátov, ale aj unikátne kostýmy a mechaniky, akými sú napríklad sekcie v sedle morského koníka, sliding SpongeBobovým jazykom, no a netreba zabúdať ani na úžasné a kreatívne súboje s bossmi na konci každého tematického levelu.

Okrem bossov vo svete postretnete aj akýchsi zdeformovaných medúzových (jelly) nepriateľov, ale aj ich väčšie variácie, akými sú stonožka Boro a Jelly Maker monštrum. Z nepriateľov vám vypadne nejaký ten jelly sliz, za ktorý nakúpite napríklad spomínané outfity. SpongeBobov arzenál aj naďalej zdobí dobre známa sieťka na medúzy, pridajú sa však aj nové špeciálne schopnosti. Unikátny je práve aj balónikový Patrik, ktorý vás zachráni pri fatálnych pádoch. Životy nahrádzajú slipy, pribudne veľmi aktívny pohyb po rozsiahlejšom svete a celkovo hra smeruje k vylepšeniu mechaník aj celej reprezentácie titulu Battle for Bikini Bottom. My sa tak môžeme iba tešiť, kedy sa k hre konečne dostaneme!





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20226)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk