Čo ponúkne NHL 23?

Nové NHL prinesie pár vylepšení, ale neprinesie PC verziu.

pridal saver 27.8.2022 o 17:05 pod hry
Čo ponúkne NHL 23?

HRY > NOVINKY >

EA cez týždeň predstavilo NHL 23, nové pokračovanie NHL, ktoré stále neprichádza na PC. Zostáva na svojich platformách a pridáva teraz ženy do HUT režimu, kde môžete miešať ženy a mužov. Pribudne aj crossplatform matchmaking (v rámci generácie), a teda ponúkne rýchlejšie hľadanie protivníkov. 

Novinkou bude cez 500 nových animácií v Last Chance Puck Movement systéme, ktoré spravia samotnú hru dynamickejšiu a rozmanitejšiu. Okrem toho vám prepracované strategické systémy umožňujú jednoducho plánovať hru a dolaďovať vaše zručnosti pri tvorbe hier. 

 

 

Hra presnejšie ponúkne:

HOKEJOVÝ ULTIMÁTNY TÍM  – Historicky prvýkrát môžu členky ženského národného tímu IIHF hrať po boku mužov v zostave HUT, čo vám umožní premeniť váš vysnívaný tím najlepších hráčov tohto športu na skutočnosť. Navyše, hráči národného tímu budú mať základné aj hlavné predmety začlenené do udalostí.

  • Aktualizácia HUT Rivals:  Aby sa hráči HUT Rivals cítili sviežo, môžu teraz súťažiť v rôznych nových rotujúcich herných témach.
  • Odmeny HUT Rivals:  Na základe spätnej väzby od našej komunity môžete teraz odomknúť tri ďalšie úrovne odmien na základe výhier alebo výhier, ktoré budú udelené okamžite.

DUAL COVER ATHLETES –  Po prvýkrát v sérii sa na obálke NHL 23 objavia dvaja športovci a predstavujú vzrušujúcu novú generáciu hokejových talentov. Tohtoročná obálka zahŕňa fenomenálneho Trevora Zegrasa a kanadskú profesionálnu hokejovú a ženskú reprezentantku Sarah Nurse, prvú ženu, ktorá zdobí obálku EA SPORTS NHL.

CROSS PLATFORM MATCHMAKING – Hromadné vytváranie zápasov naprieč platformami v HUT a World of Chel na konzolách rovnakej generácie, ktoré je momentálne plánované ako novembrová aktualizácia, urýchli to čakacie doby a ponúkne ešte viac tímov, proti ktorým sa môžete vy a váš tím postaviť. Vytváranie zápasov naprieč platformami je jednou z našich najžiadanejších funkcií od komunity a umožní hráčom PlayStation a Xbox postaviť sa proti sebe v rámci príslušných generácií konzol.

LAST CHANCE PUCK MOVEMENT –  Nová séria zúfalých herných animácií pridáva do hry novú vrstvu autentickosti a vzrušenia:

  • Zakopnutie:  Pokúste sa o prihrávku alebo strelu po dosiahnutí akejkoľvek úrovne kontaktu. Tieto zúfalé pohyby sú základom epických momentov a zaisťujú, že nikdy nezostanete mimo hry. A s viac ako 500 animáciami Stumble Action je každý moment rovnako vzrušujúci ako ten predchádzajúci.
  • Uvoľnené hry s pukom:  Premeňte akýkoľvek uvoľnený puk na príležitosť dvojitým poklepaním na prihrávku alebo vystrelenie, aby ste skórovali alebo vyčistili puk.
  • Vylepšená umelá inteligencia brankára:  Pomocou systému ľudských brankárov majú teraz umelí brankári prístup k viac ako 50 novým skupinám animácii, čo predstavuje viac ako 350 nových animácií.

NAJAUTENTICKEJŠIA A NAJPOHLCUJÚCEJŠIA NHL HRA –  Už druhý rok sa NHL 23 vracia k legendárnemu enginu Frostbite, ktorý do hry prináša úplne nové úrovne vizuálneho ponorenia. Od elektrizujúcich nových osláv OT Winner, Hat Trick a Shootout, ktoré vás nadchnú, až po búrlivé štadióny s prepracovanou úrovňou Crowd Awareness a Moment to Moment Reactions, pri ktorých sa vám budú potiť dlane, NHL 23 vás postaví do hry.

FRANCHISE –  Režim Franchise sa vracia s historickou úrovňou možností prispôsobenia ligy, ktoré do hry prinášajú úplne novú úroveň všestrannosti, vrátane úprav počtu tímov, odohratých zápasov, divízií, konferencií, kôl play-off, ligového platového stropu a ďalších.

MIGRÁCIA OBSAHU –  Hráči, ktorí začnú hrať NHL 23 na PlayStation 4 alebo Xbox One, budú môcť preniesť svoju HUT Teau a postúpiť na ďalšiu generáciu svojich platforiem v PlayStation 5 alebo Xbox  Series X|S. Táto migrácia znamená, že v rámci titulu NHL 23:

  • Hráči môžu ochrániť 20 hráčov + trénera vo svojej aktuálnej zostave a preniesť ich na novú konzolu.
  • Po prenesení obsahu z PlayStation 4 na PlayStation 5 alebo Xbox One na Xbox Series X|S sa tento obsah na Gen4 z bezpečnostných dôvodov skonvertuje na neobchodovateľný.
  • Všetky mince a predmety, ktoré zostanú vo vašej zbierke, budú mať podobnú hodnotu v obchodovateľných balíkoch, aby ste mohli začať na vašom účte novej generácie.

Hra vyjde 11. októbra pre majiteľov špeciálnej edície, 14. októbra pre všetkých





Páči sa mi! (+1)






Xbox One
PS4
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: EA Sports / EA Sports
Štýl: Šport
Dátum vydania: 14. október 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk