V skratke

pridal spacejunker 7.3.2006 o 10:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

 Epic ukáže na GDC (Game Developer Conference) nové prednosti next-gen enginu Unreal 3.0, ako podporu next-gen konzol (PS3, Xbox360), FaceFX (realistická animácia tváre), animácie založené na fyzike, multi-thread renderer a mnohé ďalšie. GDC potrvá od 20. - 24. marca.

 O tom, aká je v skutočnosti Karima Adebibe, nová tvár série Tomb Raider, prezradí tento rozhovor.

 iEntertainment Network spustili otvorený betatest MMORPG Legend of Mir 3. Viacej o registrácii a hre nájdete na oficiálnej stránke.

 Microsoft začína tento mesiac predávať novú radu hier Best of Platinum Hits. Tituly určené pre Xbox bude možné kúpiť za necelých 10 dolárov. V tejto edícii medzi inými narazíte na Elder Scrolls III: Morrowind, PGR 2, Soul Calibur II, MechAssault či Splinter Cell: Pandora Tomorrow.

 Kapela Depeche Mode prespievala svoj tretí singel Suffer Well z aktuálneho albumu Playing the Angel v simsštine. Prerobenú skladbu spolu s videoklipom, ktorá je súčasťou zatiaľ posledného datadisku The Sims 2 Open for Business, si môžete vypočuť na oficiálnej stránke Sims 2.

 Dr. Albert Seidl, prezident JoWoodu, sa nechal počuť, že dostal niekoľko miliónovú ponuku od severoamerického vydavateľa, aby sa RPG Gothic III objavilo aj na platforme Xbox. Detaily o ponuke neboli zverejnené, rovnako nie je jasné, ktorú generáciu Xboxu mal Seidl na mysli.

 CD Projekt uviedol do predaja datadisky SWAT 4: The Stetchkov Syndicate a Empire Earth II: Art of Supremacy. Oba sú dostupné v profesionálnej českej verzii (titulky + lokalizovaná krabica a manuál) za 799,- Sk. V druhej polovici apríla bude v predaji aj herná adaptácia prichádzajúceho animáku Doba Ledová 2: Obleva. Hra bude k dispozícii v kompletnej lokalizácii, vrátane dabingu za 999,- Sk.

 2K Games si zaistili práva na výrobu hier na motívy populárneho seriálu Family Guy. Hra by sa mala dostať na trh už túto jeseň. 2K Games sa stane aj distribútorom hry The Darkness, od ktorej odstúpil pred nedávnom vydavateľ Majesco Games.

 Hrateľné demo datadisku Act of War: High Treason si odbije premiéru vo štvrtok na oficiálnej stránke. Demo bude obsahovať jednu single mapu a dve mapy určené pre MP.





Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, playstation, xbox, ati, sims






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19660)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk