Týždenník - nové konzoly oslávili dva roky

Xbox Series XS a aj PlayStation 5 tento týždeň oslavovali.

pridal saver 13.11.2022 o 21:38 pod hry
Týždenník - nové konzoly oslávili dva roky

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň obe, respektíve všetky štyri nové konzoly oslavovali svoje druhé výročie. Najskôr Xbox Series XS konzoly, ktoré vyšli 10. novembra, následne 12. novembra ich nasledovali Playstation 5 konzoly. Obe síce majú problémy so zásobovaním, ale predávajú sa veľmi dobre a bude zaujímavé sledovať, či firmy prinesú aj midgen updat, ako v predchádzajúcej generácii.

 

Popritom Phil Spencer z Microsoftu v interview povedal, že ak odkúpenie Activisionu prejde, rád by oživil Starcraft a Warcraft značky. Oproti tomu EU komisár ide konzolové vojny a hovorí, že EU komisia pracuje na tom, aby Call of Duty zostalo na jeho Playstation konzole. 

Tento týždeň prišli aj rôzne menšie ohlásenia, ako napríklad potvrdenie Control 2. To sme síce vedeli, že prichádza, ale práve mu Remedy dalo oficiálny názov a potvrdilo, že distribútorom bude 505 Games. Príde však až o niekoľko rokov, keďže je stále v konceptnom štádiu. Budúci rok však už čakáme Alan Wake 2.

 

Medzitým dostal veľký update Flight Simulator, ktorý pridal helikoptéry a vetrone. Zároveň pridal aj emulácie prvých štyroch Flight Simulator hier. Z iných hier sa nám znovu teasingom ukázal Mass Effect 4 aj so zakódovanou správou. Pridal sa aj Hogwarts Legacy s novou gameplay prezentáciou

Svoj týždeň mal teraz aj Elon, keďže po tom, ako kúpil Twitter, začalo sa mu to rozsypávať pod rukami. Robí veľa zlých ťahov, následne ich ruší, vyhadzuje dôležitých zamestnancov, Twitter sa zamoril fake kontami, ktoré sa tvária ako oficiálne. Jednoducho zle a už má odkaz aj od americkej vlády, ktorá mu hovorí, že nech si spraví poriadok so svojimi firmami, alebo to spraví kongres.

Z filmov sme videli prvý trailer na Johna Wicka 4, popritom Netflix oficiálne ohlásil prácu na Gears of War filme a animovanej sérii. Dave Bautista sa rovno prihlásil do hlavnej úlohy. Ohlásený bol aj Indiana Jones seriál pre Disney+. Nakoniec trailer dostalo aj pokračovanie Knives Out.

Z grafických kariet sme sa dozvedeli, že zrušená RTX 4080 12GB vyjde pod novým názvom RTX 4070 ti a to v januári. Ale ešte predtým vyjde RTX 4080 16GB verzia, ktorej výkon sme už mali naznačený.  

Zároveň, keď teraz vychádza toľko typov upscalingov, pozreli sme sa na jednotlivé typy a rozpísali sme si ich.

Z recenzií sme priniesli video na Call of Duty Modern Warfare 2, klasickú recenziu na  Mount and Blade II, ale aj The Valiant, rovnako Project Wunderwaffe. Ak by ste chceli hru v štýle Portalu, tak určite sa pozrite na The Entropy Centre. Pozreli sme sa aj na Pilgrims, Atari Maniu. V preview sme zhrnuli Alaloth. V interview sme si rozobrali God of War Ragnarok.

Z hardvéru sme sa pozreli na menší 48" TV od Sony. Zhrnuli sme si aj to, ako bolo na Game Days 2022. A keďže boli poohlasované Silent Hill hry, pozreli sme sa na históriu série.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20428)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk