World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov

Pri príležitosti piatich rokov hry World of Warships na Steame sa spoločnosť Wargaming chystá na oslavy.

pridal matus_ace 17.11.2022 o 17:45 pod hry
World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov

HRY > NOVINKY >

Wargaming oslavuje päť rokov od uvedenia PC hry World of Warships na Steame. Na oslavu tohto míľnika ponúka možnosť získať kredit 5 dolárov na platforme Steam len za to, že hru hráte. Okrem toho World of Warships rozdáva dva bezplatné DLC balíčky, organizuje maratón o permanentnú kamufláž navrhnutú členom hráčskej komunity a vytvoril kozmetické predmety s motívom Steamu, ktoré je možné odomknúť prostredníctvom misií.

Pre odomknutie 5€ kreditu budú musieť hráči kedykoľvek od 18. novembra do 17. decembra získať v hre achievement Warrior, ktorý vyžaduje vyhrať 50 náhodných bitiek. Po ukončení výzvy s odmenami 17. decembra sa hráčom, ktorí úspešne odomkli tento achievement, do týždňa do ich peňaženky v službe Steam pripočíta kredit.

Okrem toho sú v hre k dispozícii dva bezplatné DLC balíčky v hodnote 30 dolárov, a to Dreadnought Starter Pack a nová sada Steam Anniversary Party Kit. Dreadnought Starter Pack obsahuje dve prémiové lode III. úrovne, jednu bojovú loď a jeden krížnik, a tiež tri dni prémiového účtu, dva prístavné sloty, sedem Steam kamufláží a množstvo ekonomických bonusov.

Steam Anniversary Party Kit je tiež plný obsahu a obsahuje Steam kontajner, päť kamufláží, špeciálny emblém Piece of Cake a prístup k špeciálnej misii, ktorá hráčom umožní získať vlajku Steam a päť ďalších kamufláží.

Na základe komunitnej súťaže o návrh kamufláže bojovej lode s motívom Steamu, ktorá prebehla v júni, bol vybraný víťazný návrh, ktorý bude teraz hráčom k dispozícii v rámci špeciálneho maratónu misií. Dizajn vytvorený Jav9th pre bojovú loď King George V je možné odomknúť spolu s množstvom ďalších kamufláží, kreditov, ekonomických bonusov a superkontajnera v siedmich etapách maratónu. Misie je možné plniť rôznymi spôsobmi, vrátane bitky, operácií a podobne, s loďami a superloďami od úrovne V-X.





World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov  World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov  World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov
World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov  World of Warships oslavuje päť rokov na Steame a rozdáva Steam peňaženku za 5 dolárov
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19884)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk