Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

Jeden herný rok je za nami a ďalší sa nám otvára, ktorý bude z hernej stránky veľmi zaujímavý.

pridal saver 31.12.2022 o 19:33 pod hry
Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

HRY > NOVINKY >

Aktuálny a pre hry stále dosť ťažký postpandemický rok 2022 sa nám končí, aby začal nový rok 2023, ktorý vyzerá oveľa optimistickejšie. Totiž veľa veľkých hier bolo odložených práve naň. Možno ich však bolo odložených až príliš veľa a všetky sa rozmiestnili práve v prvom polroku. Čakáme tak buď veľký pretlak, alebo aj ďalšie odklady. 

Tento rok však nebol až tak slabý, prišiel hlavne Elden Ring, ktorý ovládol celý rok. Doplnil to God of War Rangarok, A Plague Tale Requiem, Dying Light 2 alebo The Callisto Protocol. Zo slovenských hier prišiel Way of the Hunter alebo Loot River. Naopak z failov sa objavil a bol aj zrušený Postal 4, podobne Babylons Fall, ani CrossfireX zo začiatku nezabodoval, ale vylepšil sa. 

Zo seriálového a filmového sveta to tiež v hernej oblasti zaujímavé. Firmy sa začali chytať herných značiek vo veľkom a síce to najväčšie ešte len príde, tento rok sme tu mali ako decentný Halo seriál, tak animovaný Cyberpunk: Edgerunners, teraz koncom roka prišiel aj animovaný Sonic Prime seriál, ale aj The Witcher: Blood Origin, ktorý nedopadol vôbec dobre, Resident Evil sa tiež veľmi neukázal. Vo filmovej oblasti prišiel znovu slušný Sonic 2 a bol tam aj Uncharted, ktorý dopadol ako väčšina herných filmov.

Aj z hardvéru to bol veľmi dobrý rok, hlavne v PC oblasti, kde prišli nové procesory ako od Intelu, tak AMD a rovnako nové mega výkonné grafiky od Nvidie a AMD, plus konečne sa zapojil do boja aj Intel zatiaľ so základným výkonom grafík. 

Ale 2023 rok to všetko výrazne znásobí - ako hardvér, tak hry a prídu aj ďalšie seriály a filmy. Kde zo seriálov je už naplánovaný The Last of Us teraz na január, z filmov príde napríklad Gran Turismo ale hlavne Super Mario Bros. Movie. Mali by sme uvidieť aj Borderlands film a možno to stihne aj druhá séria Halo. Zrejme toho bude viac, keďže je toho veľa v príprave a ešte bez dátumov vydania.

Z nových hier čakáme veľké hry ako Hogwarts Legacy, Starfield, Avatar, Spider-man 2,  alebo Alan Wake 2. A príde aj Cyberpunk expanzia. A stihnúť by to mal aj Stalker 2, ktorý bol pre ruskú inváziu, ktorá rovnako poznačila minulý rok, odložený, ale autori práve vydali nový trailer s dátumom na rok 2023. Plus príde aj veľa ďalších hier. Zajtra si to zhrnieme komplet. 

Zatiaľ vám Sector praje veselý Silvester a šťastný Nový rok! 

Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok





Páči sa mi! (+22)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (2)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20422)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk