Hitman 3 sa mení na Hitman World of Assassination a so zmenami pre všetkých hráčov

Hitman hry sa koncom januára zjednotia a stanú súčasťou zdieľaného prístupu s kompletným obsahom celej série.

pridal uni 3.1.2023 o 21:05 pod hry
Hitman 3 sa mení na Hitman World of Assassination a so zmenami pre všetkých hráčov

HRY > NOVINKY >

IO Interactive pripravuje veľké zmeny, ktoré sa týkajú všetkých hráčov Hitman hier. Hitman 3 sa premenuje na Hitman World of Assassination a súčasne zahrnie prístup k Hitman 1 a Hitman 2.

Autori priniesli nasledovné vyjadrenie:

V roku 2015 sme zdieľali našu víziu World of Assassination; o neustále sa rozširujúcej hre, ktorá sa bude časom vyvíjať a bude základom pre budúce hry HITMAN. To boli presné slová, ktoré sme použili a ústredný prísľub toho, ako sme vydali tri hry v nasledujúcich 7 rokoch.

Dnes s potešením oznamujeme niekoľko pripravovaných zmien v tom, ako naši hráči (existujúci aj noví) získajú nové zážitky, prístup a možnosť získať HITMAN 1, HITMAN 2 a HITMAN 3. Tieto zmeny urobia prístup do World of Assassination jednoduchším a zábavnejším ako kedykoľvek predtým – a nakoniec nám umožnia realizovať víziu, ktorej dosiahnutie sme si stanovili.

Hitman 3 sa mení na Hitman World of Assassination a so zmenami pre všetkých hráčov

Od 26. januára 2023 sú plánované nasledujúce zmeny:

  • HITMAN 3 sa stane HITMAN World of Assassination, ktorý bude zahŕňať aj prístup k HITMAN 1 a HITMAN 2 prostredníctvom existujúceho systému Access Pass. Aktuálni majitelia HITMAN 3 získajú bezplatný upgrade na HITMAN World of Assassination na všetkých platformách
  • Novým hráčom sa výrazne zjednoduší nákup. HITMAN World of Assassination bude jedinou dostupnou voľbou ako bude možné začať hrať.


Tieto dve zmeny budú v podstate znamenať, že všetci noví hráči a existujúci vlastníci HITMAN 3 budú mať rovnaký prístup k základnému obsahu. Už nebudete musieť zvažovať a rozmýšľať, ktorú edíciu si kúpiť, aký obsah vlastníte, ako uplatniť staršie balíčky alebo importovať miesta atď. S tým mienia autori skoncovať a bez kompromisov. Chcú sa uistiť, že zážitok pri vstupe do World of Assassination a pri jeho používaní bude jednoduchý a priamočiary.

Od 26.januára 2023 budú len dva produkty, ktorých nákup musia zvážiť noví hráči so záujmom o Hitman hry v digitálnej forme:

HITMAN – World of Assassination bude stáť približne 70 dolárov a zahrnie Hitman 3, Hitman 1 GOTY Access Pass a Hitman 2 Standard Access Pass

HITMAN – World of Assassination Deluxe Pack bude stáť približne 30 dolárov a bude obsahovať Hitman3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection a Hitman 2 Expansion Access Pass.

Hitman 3 sa mení na Hitman World of Assassination a so zmenami pre všetkých hráčov

V rámci flexibility, aby si doterajší hráči nemuseli znovu kupovať určité hry alebo DLC, ktoré už vlastnia, bude dostupných niekoľko možností. Na Steame bude možnosť „kompletizovanie sady" pre balíček HITMAN World of Assassination Deluxe Pack. Vďaka tomu pri kúpe zaplatíte len za obsah, ktorý nevlastníte, čiže ak napríklad máte dve z troch DLC, zaplatíte len za zostávajúci prídavok a nie plnú sumu za Deluxe Pack. Na ďalších platformách bude In- Game Store s prikupovaním jednotlivých DLC. Samostatné produkty HITMAN 1 a HITMAN 2 budú pritom úplne odstránené z predaja na všetkých platformách. Ale ak ich už vlastníte, stále k nim budete rovnaký spôsob prístupu ako doteraz.





Páči sa mi! (+7)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: IO Interactive / IO Interactive
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. január 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19923)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk