Activision sa už pripravuje na integráciu s Microsoftom

Bobby Kotick poslal zamestnancom mail vysvetľujúci aktuálnu situáciu a kroky úradov.

pridal saver 9.2.2023 o 15:43 pod hry
Activision sa už pripravuje na integráciu s Microsoftom

HRY > NOVINKY >

Bobby Kotick, šéf Activision Blizzardu, práve zamestnancom vysvetlil postupy v aktuálnom odkúpení firmy Microsoftom. Hovorí o tom, že s úradmi jednajú a aj ich vzdelávajú, keďže tie presne nevedia, ako herný biznis funguje a aj o tom, že spojenie vytvorí väčšiu konkurenciu v biznise a nie nespravodlivú výhodu. Odkúpenie im ako firme prinesie ďalšie zdroje na súperenie s firmami ako Sony, Tencent, Netease, ale aj Facebook, Amazon alebo Apple.

Zamestnancom hovorí aj to, že postupne sa im budú ozývať ľudia z tímu plánovania a integrácie, ktorí pripravuje firmu na bezproblémové presunutie pod Microsoft. 

"Ako sa rok 2023 rozbieha, chcem len povedať, že som neskutočne hrdý na tvrdú prácu, ktorú všetci vynaložili na prípravu ďalšieho úspešného roka v Activision Blizzard. Preukázali ste profesionalitu, kreativitu a odhodlanie k dokonalosti a práve vďaka týmto spoločným hodnotám pokračujeme vo vytváraní zábavy, ktorá prináša radosť stovkám miliónov ľudí.

S postupujúcim novým rokom očakávam, že budete mať aj naďalej otázky o budúcnosti našej firmy a stave našej dohody so spoločnosťou Microsoft, najmä v súvislosti s aktuálnymi správami o tom, ako rôzne vlády hodnotia túto akvizíciu. Pri akejkoľvek transakcii tejto veľkosti je dôkladné preskúmanie nielen bežné, ale aj očakávané. A vzhľadom na dynamickú a inovatívnu povahu herného prostredia tento proces zahŕňa vzdelávanie tých, ktorí nemusia úplne pochopiť, ako náš priemysel funguje.   

Niekoľko jurisdikcií už schválilo našu dohodu a naďalej poskytujeme informácie regulačným orgánom na celom svete. Úrad pre hospodársku súťaž a trhy (CMA) v Spojenom kráľovstve dnes zverejnil svoje predbežné zistenia o hodnotení fúzie. Možno ste videli aj správy o tom, že Európska komisia (EK) podala takzvané oznámenie námietok, kde EK písomne ​​vyjadrí svoje obavy a obe strany majú možnosť reagovať. Oba tieto kroky EK a CMA sú bežnou súčasťou ich hodnotiaceho procesu. Otvára dvere na diskusiu o rôznych záväzkoch, ktoré môže spoločnosť Microsoft prijať na zmiernenie obáv v rámci prebiehajúceho dialógu a spolupráce s regulačnými orgánmi. Pozorne počúvame a tešíme sa na pokračovanie konštruktívnej diskusie s oboma skupinami, keďže pracujeme na uzavretí dohody.    

Sme tiež presvedčení, že právo – a fakty – sú na našej strane. Vezmite si napríklad rolu súperenia s konkurenciou. Keď sa vlády pozerajú na takéto obchodné transakcie, často sa pýtajú, ako sa situácia zmení. Podnieti fúzia inovácie a zvýši konkurenciu v rámci odvetvia? Alebo vytvorí nespravodlivú výhodu, ktorá zabráni ostatným s novými nápadmi a lepšími produktmi v súťaži? V tomto prípade naše spojené spoločnosti prinesú väčšiu konkurenciu na už tak preplnené pole herných konkurentov svetovej triedy, vrátane Sony, Tencent, NetEase, Apple, Amazon a Facebook. Veríme, že toto spojenie nám poskytne ďalšie zdroje, aby sme mohli súperiť s takýmito gigantmi. Keď skombinujete ikonické značky Activision Blizzard a mobilné odborné znalosti s históriou inovácií spoločnosti Microsoft a kreatívnou kultúrou a distribučnými možnosťami Xboxu,

Keď pokračujeme v príprave na uzavretie dohody, začnú sa vám zobrazovať upozornenia alebo žiadosti o informácie od vašich kolegov v tíme plánovania integrácie. Toto všetko je súčasťou bežného integračného procesu, ktorého cieľom je pripraviť sa na kontinuitu podnikania v prvý deň po uzavretí obchodu. Medzitým je to stále ako obvykle, čo pre nás znamená robiť to, čo vieme najlepšie: poskytovať skvelé hry. Sústreďme sa na našu vzrušujúcu hru, aby sme mohli naďalej tešiť našich hráčov na celom svete.

Sme skutočne nadšení z budúcnosti hier a našej úlohy v tejto budúcnosti. Odvetvie sa neustále vyvíja, ale máme úžasný, priekopnícky obsah, ktorý nás vždy odlišuje. Ďakujeme za vašu neustálu obetavosť a neúnavnú prácu.

- Bobby





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk