Bobby Kotick poslal mail zamestnancom Activisionu

Bobby je sklamaný zo správania Sony, ale napriek tomu budú dodávať na PlayStation čo najlepšie verzie svojich hier.

pridal saver 29.3.2023 o 7:02 pod hry
Bobby Kotick poslal mail zamestnancom Activisionu

HRY > NOVINKY >

Bobby Kotick, stále CEO Activisionu, poslal zamestnancom firmy mail, v ktorom ich informuje o aktuálnom stave ich odkúpenia Microsoftom. Povedal, že sú presvedčení, že obchod bude nakoniec schválený, ale upozornil aj na to, ako Sony nechce dohodu ohľadom Call of Duty a chce predaj zastaviť a ako hovorí, že môžu dodávať na PlayStation zabugované hry. Rovno hovorí, že je tým sklamaný a že vždy budú dodávať čo najlepšie hry.

Zhrnul aj ďalšie dohody, ktoré boli uzavreté:

Sme presvedčení, že transakcia bude nakoniec schválená. Minulý mesiac náš tím cestoval do Bruselu a Londýna s tímom zo spoločnosti Microsoft, aby vystúpil na vypočutiach za zatvorenými dverami s Európskou komisiou (EK) a Úradom pre hospodársku súťaž a trhy (CMA) v Spojenom kráľovstve. Počas týchto vypočutí Microsoft navrhol premyslené, veľkorysé nápravné opatrenia na riešenie obáv regulátorov a urobil ďalšie ohlásenia, ktoré posilnili ich prísľub priniesť viac hier viacerým hráčom na celom svete. Patrili medzi ne zmluvné záväzky priniesť Call of Duty pre Nintendo a hry pre Nvidiu na 10 rokov. Nedávno oznámili podobné dohody o cloudových službách so spoločnosťami Boosteroid a Ubitus.

Spomenul Tencent a Sony, ktoré majú ochranu na svojich domácich trhoch:

Naša navrhovaná fúzia nám pomôže konkurovať na čoraz konkurenčnejšom trhu, ktorý zahŕňa rýchlo rastúce zahraničné, silné spoločnosti, ktoré požívajú ochranu na svojich domácich trhoch a prístup k silným zásobám talentov. Partnerstvo so spoločnosťou Microsoft nám umožní efektívnejšie konkurovať týmto popredným firmám na trhu.

A naznačil posun v tom, že regulačné orgány už začínajú chápať ako funguje herný biznis a bližšie opísal prístup Sony a ako je sklamaný z jeho správania:

Dobrou správou je, že regulačné orgány, ktoré mali pôvodne obavy z konkurencie konzol, začínajú lepšie rozumieť nášmu odvetviu. Údaje a dôkazy, ktoré Microsoft predložil, nakláňajú váhu. Možno ste videli vyhlásenia od Sony, vrátane argumentu, že ak táto dohoda prejde, Microsoft by mohol vydať zámerne „bugové“ verzie našich hier na PlayStation. Všetci vieme, že naši zanietení hráči budú prví, ktorí budú volať Microsoft na zodpovednosť za dodržanie svojich prísľubov v oblasti obsahu a kvality. A my všetci, ktorí tak tvrdo pracujeme na poskytovaní najlepších hier v našom odvetví, sa príliš staráme o našich hráčov na to, aby sme niekedy uviedli podpriemerné verzie našich hier. Spoločnosť Sony dokonca priznala, že sa v skutočnosti nezaoberá dohodou Call of Duty – chceli by len zabrániť nášmu zlúčeniu. Toto je očividne sklamanie zo strany partnera už takmer tridsať rokov, ale nedovolíme, aby správanie Sony ovplyvnilo náš dlhodobý vzťah. Hráči PlayStation vedia, že budeme pokračovať v poskytovaní tých najlepších hier na platformách Sony, ako to robíme od vydania PlayStation.

Ohlásil aj odsúhlasenie transakcie v Japonsku:

Budeme pokračovať v diskusiách s európskymi a britskými regulačnými orgánmi až do dátumu rozhodnutia, ktoré očakávame v najbližších mesiacoch. Možno ste dnes tiež videli, že japonská komisia pre spravodlivý obchod zistila, že dohoda nepoškodí hospodársku súťaž a bez ďalších podmienok schválila našu transakciu.

Dodáva, že spolupracujú s Microsoftom na odpovediach na otázky úradov. 





Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk