Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?

pridal spacejunker 9.5.2006 o 15:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nebezpečná kombinácia smrteľnej krásy BloodRayne a nespútanej brutality Kratosa sa snúbi v hlavnej hrdinke pripravovanej akcie Heavenly Sword. Červenovláska Nariko sa vydala na krížovú výpravu proti kráľovi Batonovi krátko potom, ako vykosil strážcov Nebeského meča, ktorý kedysi patril mocnému božstvu. Túto čepeľ nemôže nikdy držať v rukách smrteľník, inak jeho život vyhasne v priebehu niekoľkých hodín. A Nariko poháňaná pomstou sa oháňa na svojej poslednej ceste práve týmto mečom.

Heavenly Sword sa vydáva po chodníčku vyšliapanú hrou God of War a kombinuje akciu s filmovými efektami. Dynamický kombo systém dovoľuje zreťazenie širokej palety úderov a rýchlu výmenu zbraní, čo v skutočnosti znamená, že Nariko môže mečmi vyhodiť do vzduchu nepriateľa, pritiahnuť si ho reťazami a doraziť ho ešte počas letu chladnou oceľou. Súbojový systém počíta aj s protiútokmi, keď sa vám podarí vykryť protivníkov výpad. Úspešné kombá a útoky plnia merač v spodnej časti obrazovky a po jeho naplnení môžete aktivovať super devastačné kombo v podobe minihry (podobné tej z GOW), kedy stláčate v pravý okamih tlačítka a sledujete ako hrdinka doráža nepriateľa.

Viac o súbojovom systéme, kombách a možnostiach počas boja (hádzanie objektov v prostredí) vám prezradí trojminútové video so zábermi z aktuálneho hrania. Nariko uvidíte v obrovskej aréne, kde postupne vyraďuje z boja divákov, aby na konci zatriasol nohami samotný boss. Video nájdete tu (26 MB).





Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi? Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?
Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?  Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?  Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?
Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?  Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?  Heavenly Sword nakope zadnicu Kratosovi?
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / Ninja Theory
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  september 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk