Red Steel pištole & katany

pridal spacejunker 11.5.2006 o 11:19 pod hry
HRY > NOVINKY >

Popri Metroid Prime 3 si na konzole Wii pri jej uvedení na trh budete môcť zahrať ďalšiu FPS akciu Red Steel, ktorá ako prvá demonštrovala možnosti ovládača. V Red Steel sa intenzita bojov so strelnými a sečnými zbraňami dostáva na novú úroveň. V koži mladého Američana budete zachraňovať vašu snúbenicu a pritom bojovať proti členom Yakuzy, ktorí nie sú zmyslov zbavení samovrahovia, ale reagujú podľa situácií a dokonca sa vedia aj vzdať. Prestrelky v Red Steel sú realistické a získavajú hollywoodsky nádych kvôli čiastočne deštrukčnému prostrediu (akváriá, steny, neóny).

Pohľad v hre meníte diaľkačom a pohyb a interakciu zabezpečuje nunchuk v druhej ruke. Samotné mierenie je veľmi intuitívne, nie je však prebraté z klasických FPS akcií, pretože by bola citlivosť kvôli uzamknutému mieridlu privysoká. Mieridlo nie je viazané na kameru a otáčať sa začnete, ak sa s ním priblížite k rohom obrazovky. Intenzitu prestreliek umocňuje unikátny pocit z držania zbrane. Nie je to iba mierenie ovládačom na obrazovku, ale aj jeho uchopenie. Ak chcete držať zbraň ako gangstri, stačí otočiť zápästím! Každý jeden úspešný zásah sa premieta do špeciálneho merača. Po jeho naplnení môžete spomaliť čas a presnejšie zamerať nepriateľov. Týmto spôsobom môžete bleskovo rozdať headshoty a pritom vystreliť bossovi zbraň z rúk, na čo sa okamžite vzdá. Chcete, aby si kľakol? Ukážte mu zbraňou, že má ísť k zemi a už je na kolenách!

Druhá časť ovládača - nunchuck slúži na interakciu s prostredím. Vďaka pohybovým senzorom môžete vykopávať, alebo ako ľudia otvárať dvere, schovávať sa za rohy, čupnúť si za prekážku pri prebíjaní zbrane. Red Steel nie je iba o divokých prestrelkách, ale k slovu sa dostanú aj ostré katany. Počas boja muža proti mužovi zapájate opäť obe ruky do hry, pričom meč kopíruje pohyb diaľkača. Môžete sekať zo strany do strany, bodať a vykrívať výpady protivníka, ktorého ak porazíte, môžete ho zabiť, alebo nechať žiť, za čo sa vám odmení rešpektom. Red Steel má byť plný takýchto kľúčových rozhodnutí a pri každom sa vám odomkne iná pasáž hry. Pre lepšiu predstavu, ako bude vyzerať Red Steel v pohybe, odporúčame pozrieť E3 trailer (20 MB).





Red Steel pištole & katany Red Steel pištole & katany Red Steel pištole & katany Red Steel pištole & katany
Páči sa mi!






Wii

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Paris
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 30. november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk