Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch

pridal spacejunker 15.5.2006 o 15:01 pod hry
HRY > NOVINKY >

Skejteri z Neversoftu predviedli na E3, ako sa bude jazdiť na novej generácii konzol. Tony Hawk's Project 8 maskuje podobnosť so svojimi predchodcami úplne novým animačným systémom a drobnosťami, ktoré majú zintenzívniť pocit z jazdy na doske. Každý jeden trik nemá v zálohe iba jedinú animáciu, čo znamená, že také olíčko bude vyzerať inak z rímsy a inak na rovnej ceste. Pri skejteroch (v hre bude 12 profíkov, každý s vlastným štýlom) je nezávislo animovaná ich horná a dolná časť tela. Obe sa dopĺňajú a vytvárajú dojem prirodzene sa hýbajúceho skejtera. Pri balansovaní sa neustále hýbe, pomáha si rukami a snaží sa pri nose grinde udržať na prekážke.

Spolu s novým animačným systémom prichádza do hry aj vplyv gravitácie, zotrvačnosti a museli sa vymeniť kompletne všetky pohyby skejterov. Síce Nerversoft do hry vpúšťa realitu, to však neznamená, že si neskočíte gap medzi mrakodrapmi, alebo nedáte grind po elektrickom vedení. Prostredia budú v Project 8 členitejšie, prekážky navzájom prepojené, čo dáva priestor väčšej rýchlosti a big airom. Novinkou v hre bude mód, kedy sa kamera v spomalenom zábere koncentruje iba na dosku a prácu nôh. Ostatne tento mód zachytáva v dva a pol minútach skvelý trailer (22/64 MB) s hudbou od Kasabian.

Pokiaľ vám nebudú vyhovovať rozostavené prekážky, tak si rampy a raily kľudne môžete preniesť a vytvoriť si ten najlepší spot, kde dáte nejaké zabíjačky, ktoré sa budú vynímať vo fotoalbume, či na videu. Project 8 bude poháňať aj fyzika Havok, čo znamená, že prostredie bude reagovať na vaše akcie. Filmovanie videa bude celkom zábavné hlavne pred divákmi. Kameraman vám počas jazdy hovorí, aké triky máte robiť a pokiaľ sa vám to nepodarí, tak sa dočkáte výsmechu, alebo pekného úderu, keď stratíte kontrolu nad doskou a vrazíte medzi ľudí. Nakamerované video si môžete hneď prehrať v PIP (Picture in Picture) móde.

Dojem na Tonyho Hawka, ktorý hľadá do svojho tímu osem amatérskych skejterov, urobíte koncom tohto roka, kedy sa Project 8 objaví vo verziách PS2, PSP, PS3, Xbox a Xbox360.





Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch Tony Hawk's Project 8 ollie na next-genoch
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS3
PS2
PSP
Xbox
Xbox 360

Vývoj: Activision / Neversoft
Štýl: Šport
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk