Čo všetko bolo predstavené na Gamescome?

Gamescom býva na ohlásenia vždy vlažnejší a skôr ide o kontakt s hráčmi a zahratie hier, ale vždy sa niečo objaví.

pridal saver 26.8.2023 o 11:32 pod hry
Čo všetko bolo predstavené na Gamescome?

HRY > NOVINKY >

Gamescom býva na ohlásenia vždy vlažnejší a skôr ide o kontakt s hráčmi a zahratie hier, ale vždy sa niečo objaví. Či už nové trailery alebo aj ohlásenia nových hier. 

 

Stalker 2

Najväčšie ohlásenie spravil Stalker 2 a to svoje odloženie na jar 2024. Nie je to nič nečakané, ale zároveň je pozitívne, že už určili štvrťrok vydania. 

 

 

Expeditions: A Mudrunner Game

Z ohlásených zaujímavých hier prišiel Expeditions, čo je nasledovník MudRunnera a Snowrunnera, kde tentoraz nepôjde o prepravu nákladu, ale o výpravy do divočiny.

 

 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Znovu sa ukázala aj expanzia na Cyberpunk, ktorá bližšie predstavila zmeny v hre, ktoré sa budú týkať mnohých oblastí titulu. Pričom tieto vylepšenia budú presunuté aj do pôvodnej hry v update 2.0.

 

 

Age of Empires 4  Xbox edition

Microsoft predstavil a rovno vydal Age of Empires 4 pre Xbox konzolu, kde pridal aj upravené ovládanie pre gamepad. Zároveň bola ohlásená aj nová expanzia pre hru The Sultans Ascend zameraná na Blízky východ.

 

Ara: History Untold

Microsoft prišiel aj so svojou druhou stratégiou a to civilizačnou Ara: History Untold. Tú pre nich robí Oxide games a podľa ukážku ponúkne prekvapivo detailnú grafiku. Hra teraz ukázala svoj gameplay.

 

Alan Wake 2

Na výstave nechýbal prichádzajúci Alan Wake 2, ktorý sa teraz zameral na predstavenie samotného Alana a priniesol ako trailer, tak rozsiahlejšiu ukážku hrateľnosti. Zároveň sme sa dozvedeli, že jednu z postáv v hre preberie Shawn Ashmore a aj to, že hra bude mať nové DLSS 3.5. To ohlásila na Gamescome Nvidia a bude zamerané na kvalitné upscalovanie raytracingu.

 

Starfield

Starfield samozrejme na Gamescome nechýbal, keďže vychádza o pár dní a ponúkol tam ako množstvo informácií, tak aj nový live action trailer. V zásade, ak sa tešíte, máte sa podľa informácií na čo tešiť - tony možností, veľkú rozsiahlosť, dobrý výkon a hovorí sa, že bugy prakticky nie sú.

 

 

Black Myth: Wukong

Nový trailer priniesla aj čínska RPG sekačka s opičím kráľom, aj keď bez ďalších detailov a len s dátumom na budúci rok. Pôvodne už mala vyjsť tento rok.

 

Crimson Desert

Z Ázie a konkrétne od Kórejcov prišla aj ukážka singleplayerového nasledovníka Black Desert, ktorý vyzerá veľmi zaujímavo a uvidíme kam to Pearl Abyss do vydania dotiahne.

 

Little Nightmares 3

Zo zaujímavých hier sa predstavila aj hra Little Nightmares 3 a konkrétne predviedla dve postavy, ktorými autori pridajú do série aj kooperáciu.

 

Killing Floor 3

Zombie akcia Killing Floor sa vráti a ukazuje to aj štýlový trailer. Zatiaľ bez ďalších informácii.

 

Call of Duty Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 na Gamescome ukázalo svoje otvorené misie v kampani, ale zároveň ohlásilo aj multiplayerové beta testy na október, 

 

Rebel Moon

Zack Snyder priniesol na Gamescom trailer na svoj film Rebel Moon. Presnejšie to budú dva filmy, kde prvá časť príde v decembri, druhá budúci rok. Už však pripravuje aj hru, ktorá bude umiestnená po príbehu filmov.

 

Broken Sword 6 a Broken Sword 1 Remaster 

Revolution software na Gamescome ohlásilo šieste pokračovanie adventúry Broken Sword a to s tým, že hra dostane 4K remaster prvej hry.  Nové pokračovanie už bude plne 3D aj keď autori budú chcieť zachovať kreslený vizuál hry.

 

Z menších ohlásení sme tu mali:

  • Baldur's Gate 3 príde aj na Xbox Series XS konzoly tento rok s tým, že na Sko príde splitscreen kooperácia neskôr po vydaní.
  • Mobilný Assassin's Creed Jade sa ukázal a dostal svoj finálny názov.
  • Warhammer 40k Darktide dostal dátum vydania na Xbox Series XS do 4. októbra

Z hardvéru tu bolo niekoľko pekných vecí:

 

My vám teraz postupne začneme prinášať naše dojmy z hier, ktoré sme si na Gamescome zahrali a interview, ktoré sme spravili. Rovnako budú aj súťaže a to ako o veľký loot, tak aj o menšie veci, napríklad Broken Sword podpísaný Charlesom Cecilom, tvorcom celej série. Rovnako pre vás máme podpísaný Tekken 7.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Steam deck - emulácia ps2 hier (0)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20962)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk