Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia

V ťahovej podobe zažijete 10000 rokov vývoja ľudstva.

pridal matus_ace 22.9.2023 o 10:17 pod hry
Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia

HRY > NOVINKY >

Paradox je v strategickom žánri doma a sústredí sa hlavne na grand stratégie. Teraz ale predstavuje niečo nové a tiež chce skúsiť, ako sa mu bude dariť vo vodách civilizačných stratégií. Predstavuje svoju novinku nazvanú Millenia. V nej v ťahovej podobe zažijete 10000 rokov vývoja ľudstva. A to ako reálnu históriu, tak aj tu alternatívnu, ktorú môžete sami formovať. Za hrou stojí štúdio C Prompt Games, v ktorom nájdeme aj skúsených veteránov, ako sú Rob Fermier, Ian Fischer alebo Brian Sousa. Na konte majú legendárne hry, napríklad Age of Empires II, Age of Mythology, Starcraft II a Orcs Must Die. V novinke chcú využiť svoje bohaté skúsenosti. Millenia stojí na niekoľkých pilieroch:

  • História a alternatívna história: Veďte svojich ľudí desiatimi historickými vekmi, nasmerujte svoju časovú os do nezmapovanej alternatívnej histórie Variant Age alebo do nebezpečenstva a príležitostí krízového veku. Každý vek zahŕňa jedinečné pravidlá, jednotky, budovy, tovary a výzvy, ktoré môžu zmeniť cestu histórie.
  • Duch národa: Rozhodnite sa, čím je váš národ známy, výberom národných pováh a použitím bonusov, ktoré poskytujú, na dosiahnutie svojich cieľov. Skombinujte viacero národných duchov pri postupe históriou a vytvorte jedinečnú civilizáciu v každej hre.
  • Domény: Investujte do šiestich rôznych domén, ktoré ovplyvňujú zameranie vášho národa – prieskum, vláda, bojovanie, diplomacia, inžinierstvo a umenie. Čím lepšie ich zvládnete, tým viac môže váš národ využívať jedinečné schopnosti domény. Všetko od nároku na územie, cez prijímanie nových vlád, po šírenie náboženstva až po posilnenie armád vyplýva z ovládnutia Domén.
  • Hlboká ekonomika: Navrhnite svoju ekonomiku tak, aby podporovala vašu stratégiu. Zbierajte suroviny a potom stavajte vylepšenia základného tovaru, ako sú polená alebo železo, na rezivo, papier, knihy, ingoty, nástroje alebo zbrane – špecializované produkty, ktoré vám umožnia vylepšiť a upraviť váš ekonomický motor tak, aby vyhovoval všetkému, čo vám história postaví do cesty.
  • Boje založené na armádach: Prispôsobte si svoj prístup k vojne kombinovaním jednotlivých jednotiek do mocných armád. Každá jednotka ovplyvňuje schopnosti svojej armády, čo vám umožňuje využívať obrovské množstvo rôznych stratégií. Akonáhle sa dostanete do konfliktu, sledujte, ako sa akcia vyvíja cez Combat Viewer, kde sa odohrávajú bitky a poskytujú podrobnosti o výkone rôznych armád.
  • A ešte viac: objavujte prírodné pamiatky, stavajte pyramídy, súťažte vo vesmírnych pretekoch, financujte expedície, prežite mory, využívajte diplomaciu vo svoj prospech, porazte barbarov, rozpútajte inovácie, vysporiadajte sa s mimozemskými návštevníkmi, spravujte podmorské mestá, spravujte vzdušné súboje a zvládnuť množstvo ďalšieho obsahu s historickou tematikou.





Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia
Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia
Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia  Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia
Páči sa mi! (+5)






Aj Paradox skúša civilizačnú stratégiu Millenia
PC

Vývoj: Paradox Interactive / C Prompt Games
Štýl: Stratégia / Ťahová
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk