Známa audio značka AQ pozýva na svoju každoročnú audiofilskú akciu AQ Show

Tradičná akcia moravského výrobcu umožní návštevníkom nahliadnuť do výroby reproduktorov AQ, oboznámiť sa s novinkami svetových značiek ako JBL, Mark Levinson, Pro-Ject alebo Audioquest.

pridal matus_ace 24.9.2023 o 20:05 pod hry
Známa audio značka AQ pozýva na svoju každoročnú audiofilskú akciu AQ Show

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť AQ oznámila termín každoročnej akcie AQ Show 2023. Táto udalosť, ktorá je široko rozpätá medzi dni otvorených dverí, AV výstavou a posluchovým sedením, ponúkne atraktívny program pre každého milovníka audio technológií a hudby. Okrem možnosti navštíviť výrobu AQ a vidieť na vlastné oči, ako vznikajú známe české reproduktory, ako napríklad ocenený AQ Canto s AQ Labrador alebo luxusný AQ Passion, budú k dispozícii aj produkty ďalších svetových značiek.

Tešiť sa môžete na luxusnú elektroniku od Marka Levinsona, historicky prvú prezentáciu novej série zosilňovačov a prehrávačov a aktívnych reproduktorov JBL, ako aj miestnu premiéru reproduktorov Golden Ear T66. Nebude chýbať ani predstavenie nového radu britského výrobcu Arcam. Ako vždy, nebude chýbať ani obľúbená a zároveň kontroverzná prezentácia svetoznámej značky káblov Audioquest. Tento rok môžete očakávať napájacie káble, digitálne káble a filtre napájania.

Veľký dôraz sa tradične klade aj na gramofóny a domáce kino. Návštevníci si budú môcť vyskúšať prvotriednu audiovizuálnu zostavu Dolby Atmos kina v hodnote presahujúcej 40 000 €, ktorá je zostavená na reproduktoroch AQ Passion Fever. Tieto dopĺňajú satelity a centrálne reproduktory z radu Pontos a všetko poháňajú najvyššie modely AV receiverov a koncových zosilňovačov britskej spoločnosti Arcam. Skutočne intenzívne zážitky z efektov zabezpečuje dvojica subwooferov AQ Pontos W. Fanúšikov analógového zvuku poteší viac ako 30 typov gramofónov značky Pro-Ject, ktoré budú k dispozícii na detailné zhodnotenie a porovnávacie testy modelov rôznych cenových kategórií.

Vrcholom akcie bude slávnostné odhalenie nových high-end reproduktorov AQ Acon, ktoré budú zaradené do cenovej kategórie 80 000 €. Tieto reproduktory nadviažu na úspešnú sériu slovenských reproduktorov Acon a zhmotnia tak spoločnú víziu Jána Gbúra a Vladimíra Saparu.

Vzhľadom na veľký záujem o minulé ročníky sa vedenie AQ rozhodlo predĺžiť tradičnú akciu z jedného na dva dni, čo poteší tých, ktorí dlho volali po víkendovom termíne. Akcia sa preto uskutoční priamo v sídle AQ v Červenke 13. a 14. 10. 2023, vždy od 10:00 do 18:00.

Pre návštevníkov bude okrem bohatého programu pripravené aj občerstvenie a jedinečné zľavy na vybrané produkty v oblasti reproduktorov, gramofónov, káblov a príslušenstva.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (5)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20312)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk