Deštrukčná arénová strieľačka The Finals dnes vychádza, pozrite si hodinu z hrania

Hra vychádza a my sme si ju mohli ešte predtým vyskúšať spolu s autormi a rovno si vyskúšať aj novinky.

pridal matus_ace 8.12.2023 o 7:21 pod hry
Deštrukčná arénová strieľačka The Finals dnes vychádza, pozrite si hodinu z hrania

HRY > NOVINKY >

Pred niekoľkými rokmi z DICE odišla partia skúsených vývojárov okolo Patricka Söderlunda. Mali na konte Battlefield sériu a kopu skúseností, takže bez práce dlho nezostali a založili Embark Studios, kde do nich zainvestoval kórejský Nexon. No a pustili sa do toho, čo im ide najlepšie - multiplayerovky s deštrukciou. Výsledkom je The Finals, ktorá dnes vychádza. My sme si hru mohli zahrať spolu s autormi a rovno aj vyskúšať novinky plnej verzie.

The Finals je hra zasadená do budúcnosti, kde ste účastníkmi zvrhlej akčnej show o peniaze. Na rozsiahlych mapách proti sebe bojuje viacero menších tímov po 3 hráčov, ktorí sa snažia získať čo najviac peňazí. Avšak nestačí len peniaze získať, ale aj si ich odniesť. Mapy sú veľké a aj horizontálne poriadne členité. Hlavne sú ale zničiteľné, takže ak sa tu kryjete za stenou, neznamená to, že ste v bezpečí. To prináša rozsiahle taktické možnosti a aj kopu zábavu.

Na výber sú 3 triedy postáv - ľahká, stredná, ťažká. Každá má iné vlastnosti a iné vybavenie. Potom je už len na vás, ako si postavu vybavíte a čím prispejete tímu. Je dobré sa so spoluhráčmi dopĺňať a hlavne komunikovať. Už predtým sme videli mapy Soul a Monako, teraz autori oznámili Las Vegas a tam sme si aj zahrali. Mapa je veľká, detailná, bohatá a dynamická. Nechýbajú ani známe miesta, napríklad Fremont Street.

Zároveň hra dostáva svoju vôbec prvú sezónu. Tá prináša battle pass s 12 úrovňami a 96 odmenami pre hráčov za ich splnenie. Prvá sezóna je zameraná na Las Vegas, takže bude plná neónov, trblietok a zodpovedajúcich kostýmov. Príde však aj UFO. Zároveň prichádza aj nový obsah, ktorý prinesie nové možnosti, ako si užiť The Finals a to napríklad prostredníctvom nových režimov.

Hrali sme síce preview verziu, ale prekvapila tým, ako dobre beží. Sami autori hovoria, že to je ich priorita. Chcú, aby hra bežala dobre a niekedy možno kvôli tomu dajú aj nový obsah na vedľajšiu koľaj. Bohužiaľ, aj keď hra bežala dobre, naše gameplay video občas trhá a to ako obraz, tak aj zvuk, čo je nejaký divný problém, ktorý sa objavil pri nahrávaní a len vo videu. Zahrali sme si režimy Quick Cash, Turnaj a Bank it. Vo videu tiež môžete vidieť všetky 3 triedy a rôzne vybavenie.





Páči sa mi!






PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Embark Studios
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 7. december 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk