Tekken: Dark Resurrection demo look

pridal spacejunker 10.7.2006 o 17:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

Bezpochyby jednou z najočakávanejších hier pre PSP je Tekken: Dark Resurrection, rozšírená verzia bojovky Tekken 5. Najskôr zažiarila na PS2, potom na automatoch a teraz to má v úmysle zopakovať aj v mobilnej podobe, ktorej demo sa nám dostalo do rúk. Keď vás neodrovná renderované intro, kde sa v tradičnom duchu predstavujú najväčšie hviezdy tejto bojovej série, ani krátke loadovacie časy, tak to bude zaručene kryštálovo čistý obraz, ostrá grafika a absolútna plynulosť pri akejkoľvek divokej akcii. Tekken: Dark Resurrection patrí medzi najkrajšie PSP hry.

Síce vidieť, že postavy majú menej polygónov a prostredia sú o niečo chudobnejšie, nič však nestratili zo svojho kúzla. Pri extrémnych zákrokoch sa láme zem pod bojovníkmi, uletujú kusy skál a v pozadí môžete zaregistrovať ako šantia tučniaci, či skandujú sporo oblečené modelky. Bojovníkom polygónová diéta vôbec neuškodila. Chvost Armor Kinga sa bude vždy vlniť, rovnako ako dráždivá suknička Lily. Všetky postavy majú animované kostýmy (oblečenie, dekoračné doplnky) a ich údery sú plynulé.

Demo verzia sprístupnila herný režim Arcade Battle, boj proti duchom živých hráčov, ktorých reprezentuje ich profil (počet víťazstiev a prehier atď.). Ten si stiahnete alebo naopak uploadnete na internet. Po každom víťazstve si môžete vybrať ďalšieho protivníka, alebo celý súboj ukončiť. Pri prehre si naopak môžete vybrať nového bojovníka, čo môže pre niekoho byť trošku problém. K dispozícii máte všetky postavy (iba dve sú zamknuté), čo dáva dohromady rovných 34 bojovníkov. Medzi nimi nájdete aj Lily, Dragunova a Armor Kinga.

Po hrateľnostnej stránke je Dark Resurrection vyrovnaným súperom s Tekken 5. Problémom mobilnej verzie je D-pad PSP-čka. Pokiaľ už má niečo za sebou, čo znamená, že pod vrchným krytom začína tancovať, nastanú problémy s diagonálnymi smermi. V niektorých súbojoch tak rozhoduje šťastie ako poriadne kombá. Ovládanie by však malo byť vo finálnej verzii, ktorá vychádza v septembri, doladené.





Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look Tekken: Dark Resurrection demo look
Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look
Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look
Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look  Tekken: Dark Resurrection demo look
Tekken: Dark Resurrection demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PSP

Vývoj: Bandai Namco / Namco
Štýl: Bojovka
Dátum vydania:  september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19567)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk