Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

Jeden herný rok je za nami a ďalší sa nám otvára. Uvidíme, či po hernej stránke ponúkne viac.

pridal saver 31.12.2023 o 19:22 pod hry
Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok

HRY > NOVINKY >

Rok 2023 sa nám končí, aby mohol prísť nový rok 2024, ktorý, dúfajme, už bude v hernej oblasti pokojnejší a hry začnú vychádzať tak, ako majú. Stále ich totiž bolo veľa odložených, ale hlavne veľa ich vyšlo nedokončených a postpandemické roky sa nepekne začali odrážať na prepúšťaní a aj rušení štúdií. 

Aktuálny rok bol napriek tomu na hry dosť bohatý a prišiel napríklad Alan Wake 2, ale aj Baldur's Gate 3, doplnil to Starfield, Cyberpunk expanzia, nová Zelda, potešil aj Lies of P alebo Final Fantasy XVI alebo aj Hogwarts Legacy a Star Wars Jedi: Survivor. Najväčšou a najsledovanejšou bombou roka bol trailer na GTA VI. Ale prišli aj pekné faily ako The Day Before, Gollum, ale veľkým sklamaním bolo aj veľa nedotiahnutých PC portov

Jedným z nedotiahnutých portov bol aj The Last of Us a možno bol nedotiahnutý aj preto, že ho uponáhľali pre úspech The Last of Us seriálu. V tejto filmovej oblasti tento rok nebol na herné filmy a seriály vôbec skúpy. Prišiel pekný Super Mario Bros, deti zaujal Five Nights at Freddy's, ale prišlo aj Gran Turismo, z inej oblasti prišiel aj Tetris film, nový Resident Evil animák, Onimusha animovaný seriál, ale aj Castlevania Nocturne seriál. A seriál dostal už takmer zabudnutý Twisted Metal.

V hardvérovej oblasti išli hlavne nové PC handheldy, nechýbali nové Nvidia RTX grafiky, ktoré teraz doplnilo aj DLSS 3.5 s ešte kvalitnejším ray-tracingom. Ten ukázali ako Cyberpunk, tak Alan Wake 2. Pekným prídavkom boli OLED monitory, zatiaľ len v 1440p.

Rok 2024 nám pekne rozbehne hardvér už teraz začiatkom roka na CES, kde budú predstavené 4K OLED monitory, nové Intel Ultra procesory a veľa ďalšieho. Ale z hardvéru budúci rok čakáme hlavne Switch 2, teda novú konzolu od Nintenda. Eventuálne príde PS5 Pro, ale zatiaľ je to skôr v rovine dohadov.

Z hier čakáme hlavne Stalkera 2 a aj Bloodlines 2, Hellblade 2, Silent Hill 2, ARK 2, Dragon's Dogma 2 a určite prídu nejaké ďalšie dvojky, ale príde aj druhá epizóda Final Fantasy XII, príde Star Wars Outlaws, konečne Assassin's Creed Red, možno to stihne aj Avowed a rôzne ďalšie hry. Zajtra si to zhrnieme kompletne.

Zatiaľ vám Sector praje veselý Silvester a šťastný Nový rok! 

Sector vám želá veselý Silvester a šťastný Nový rok





Páči sa mi! (+18)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20086)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk