Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Cooler Master ukázal monitor, chladiče, zdroje a aj teniskové PC a hudobnú stoličku.

pridal saver 10.1.2024 o 12:52 pod hardware
Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

HARDWARE > NOVINKY >

Cooler Master neustále expanduje svoju ponuku a na CES ukázal monitor, chladiče, zdroje a aj stoličku.

 

Počítačové zdroje série X

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Nový rad X je krokom vpred na trhu s počítačovými zdrojmi. Modely Cooler Master X Silent Edge Platinum sú prvými zdrojmi bez ventilátorov, ktoré ponúkajú výkon 850, resp. 1100 W a tichú prevádzku. Model X Silent MAX Platinum 1300 kombinuje inovatívnu technológiu ventilátora prinášajúcu tichý chod a 1300 W. Vrcholom nového radu X je potom model X Mighty Platinum s výkonom až 2 800 W, vybavený štyrmi 12VHPWR konektormi pre širokú kompatibilitu.

 

 

 

MasterHub reprezentuje novú éru modularity

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Platforma MasterHub nedávno získala ocenenie na veľtrhu Computex a jej cieľom je novo definovať vnímanie užívateľského komfortu. Táto modulárna hardvérová platforma je revolučným riešením pre streamerov, kreatívnych tvorcov, video a foto profesionálov a technologických nadšencov. Variabilná konštrukcia MasterHubu umožňuje bezproblémovú a jednoduchú integráciu modulov rôzneho zamerania. Vďaka dostupným komponentom, ako je modul 15XKEY na ovládanie aplikácií či moduly 2XROLLER a 5XFADER pre vyššiu pracovnú efektivitu, poskytuje MasterHub nové možnosti a vysokú flexibilitu ovládania rôznych digitálnych rozhraní.

 

 

 

Software MasterCTRL

Užívateľské rozhranie MasterCTRL, ktoré umožní ovládnuť digitálny svet. Vhodne dopĺňa hardvérový MasterHub a je intuitívnym rozhraním pre správu zariadenia Cooler Master. Jedná sa o riadiace centrum, ktoré spolupracuje s MasterHubom a širokou škálou produktov Cooler Masteru, od klávesníc po zdroje napájania.

 

 

 

Miniled monitor GP2711 spája dokonalý obraz a vynikajúce chladenie

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Monitor GP2711 je aktuálnou vlajkovou loďou monitorov spoločnosti Cooler Master, ktorý sa zameriava na odolnosť a celkovú životnosť panelu. Využíva jedinečného chladiča a teplovodivého zadného krytu vylepšujúceho chladenie zariadenia. Zobrazovací výkon potom umocňujú technológie Mini-LED, prinášajúce vysoký kontrast a technológie quantum dot zaisťujúce živé farby a celkovo výnimočnú reprodukciu obrazu.

Monitor bude mať  2560 x 1440px rozlíšenie a 165Hz refresh a 576 zón podsvietenia.

 

 

 

Limitovaná edícia Sneaker X Bounce - ak chcete PC v tvare tenisky

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Majstrovským dielom nazýva Cooler Master limitovanú edíciu počítačového systému Sneaker X Bounce, ktorá bola vyhotovená v spolupráci s grafitmi umelcom známym pod menom Bounce. Produkt kombinuje pokročilé technológie s umeleckou hodnotou. Sneaker X tak opäť posúva hranice dizajnu o krok ďalej a spája technologické prostredie s kultúrnymi trendmi, aby ponúkol pohlcujúci a výnimočný zážitok. V rámci systému sú k dispozícii napríklad odnímateľné reproduktory.

 

 

Viacúčelová hudobná stolička Throne X so spätnou väzbou

Netradičné, ale do celkového zmýšľania značky zapadajúce novinkou, je hudobná stolička Throne X spájajúca technológiu s hudobnými umelcami. Univerzálna stolička umožňuje hudobníkom fyzicky vnímať rytmus a lepšie sa tak ponoriť do prezentácie. Vďaka mnohým režimom spätnej väzby, kompaktnému a prenosnému dizajnu a flexibilnému výškovému nastaveniu je Throne X jedinečným produktom pre moderných umelcov, ktorí hľadajú novú úroveň interakcie.

 

 

Budúcnosť chladenia procesorov predstavuje V8 3DVC

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Novinka v podobe modelu V8 3DVC využíva nové technológie určené na chladenie moderných vysoko výkonných procesorov. Tento chladič je navrhnutý pre tepelné zaťaženie až 300 W. Je vybavený prepracovanou chladiacou komorou a supravodivými kompozitnými tepelnými trubicami, ktoré ponúkajú takmer dvojnásobný prenos tepla oproti tradičným trubicám.

 

 

Vodné chladenie G11 AIO

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Model vodného chladenia G11 je vybavený duálnou pumpou, dvoma komorami a novou konštrukciou na zvýšenie účinnosti odvodu tepla. Súčasťou je 360mm radiátor a špičkové ventilátory Mobius.

 

 

 

Úzke ventilátory Mobius 120 Slim pre kompaktné priestory

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Ventilátory Mobius sú špičkou v oblasti vysokého výkonu a nízkej hlučnosti. Najmä pre nadšencov zostáv o kompaktných rozmeroch znamenajú prevratnú novinku. Sú vybavené konštrukciou Loop Dynamic Bearing Design, systémom oil reflow, prachotesným krytom a magnetickým krúžkom, ktoré spoločne zaisťujú dlhotrvajúci výkon a odolnosť v kompaktných priestoroch.

 

 

MasterBox 600 stanovuje nové štandardy v dizajne počítačových skríň

Coolermaster prišiel na CES 2024 nabalený

Počítačové skrine MasterBox 600 sa pasujú do role skríň pre high-end zostavy vďaka výnimočnej kompatibilite s grafickými kartami, podpore až 420mm radiátorov a vynikajúcemu prúdeniu vzduchu.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20204)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk