Suicide Squad je z pohľadu príbehu doteraz najväčšia hra od Rocksteady

Product director Darius Sadeghian hovoril viac o tom, že hra v sebe stále nesie DNA Arkham série a je to doteraz najväčšia hra od Rocksteady.

pridal matus_ace 14.1.2024 o 18:30 pod hry
Suicide Squad je z pohľadu príbehu doteraz najväčšia hra od Rocksteady

HRY > NOVINKY >

Po dlhých odkladoch sa čoskoro konečne dočkáme komiksovej akcie Suicide Squad: Kill the Justice League od štúdia Rocksteady, autorov Batman: Arkham série. Ešte pred vydaním tu však máme menšiu drámu. Hra na prelome rokov mala uzavretý alpha test. Každý, kto sa ho zúčastnil, súhlasil s NDA, že nebude o hre šíriť informácie. To sa samozrejme nestalo a po teste bol plný internet informácií o hre a aj záberov z hrania. A bolo to prekvapivo pozitívne. Po teste sa tak k preview verzii dostali vybrané médiá, no od nich už neprichádzali pozitívne dojmy. Warner Bros. tak zdvihli embargo z alpha testu, čo je krok, ktorý je dosť nevýdaný.

Zároveň autori začali o hre viac komunikovať. V rozhovore pre 36. číslo Play Magazine (priniesol Games radar) sa ku hre vyjadril product director Darius Sadeghian:

"Stále je hra plná DNA, ktorá je súčasťou série Batman: Arkham - tieto základy príbehu a postáv sú pre náš proces absolútne kľúčové. Z hľadiska príbehu je to naša najväčšia hra."

Ja som si alpha test vyskúšal a keď už teda o ňom môžem písať, tak musím dodať, že som bol príjemne prekvapený. Obsahu tam bola kopa a akčná hrateľnosť bola dobrá. Ale asi to nebude pre fanúšikov Arkhamu, lebo toto už je čistokrvná strieľačka s RPG prvkami. Závisí tiež od toho, za ktorú postavu hráte. Taký Deadshot bol spracovaný veľmi dobre, Boomer mi prišiel nudný a akosi mi k nemu nepasovalo, že namiesto výraznejšieho používania bumerangov tiež len strieľal. To koniec koncov platí aj pre Harley a King Sharka.

Alpha ponúkla úplný začiatok hry a aj časť nasledovnej kapitoly. Príbeh vyzerá zatiaľ sľubne. Pochváliť musím to, ako je v hre zapracovaný dej Arkham série. Aj keď mám dojem, že tam Rocksteady zase odignorovali Origins. Ak ale preview verzia ponúkla neskoršiu pasáž hry, tam to už môže začať škrípať. Uvidíme pri vydaní už 2. februára.





Páči sa mi! (+3)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk