Herná platforma Forge rozbehla prvú sezónu, dostala nové hry

Už beta prilákala viac ako 300000 hráčov zo 188 krajín.

pridal matus_ace 13.2.2024 o 15:01 pod hry
Herná platforma Forge rozbehla prvú sezónu, dostala nové hry

HRY > NOVINKY >

Forge, herná platforma určená na spájanie a odmeňovanie hráčov za ich herné úspechy, dnes spúšťa prvú sezónu. Po mimoriadne úspešnom októbrovom spustení a následnom beta teste v podobe Season 0 dnes Forge pridáva množstvo nových herných partnerov, odmien, rozšírený Season Pass a ďalšie nové funkcie pre vývojárov aj hráčov. Medzi partnerov 1. sezóny patria hry Shrapnel, Pixels, Parallel, Blocklords, Army of Fortune a E4C: Final Arena. Každá z nich ponúka používateľom Forge možnosť získať herné odmeny a úspechy prostredníctvom platformy Forge. Vďaka väčšiemu Season Passu a novým sociálnym funkciám sľubuje prvá sezóna, že bude naďalej stavať na dynamike a nadšení používateľov z obdobia beta verzie.

Sezóna 0, ktorá bola spustená na jeseň 2023, zaznamenala masívny prílev používateľov, ktorí sa zaregistrovali, pričom takmer 300 000 hráčov v 188 krajinách sa zapojilo do Forge, aby začali získavať odmeny a rozvíjať svoje profily v online hrách. Komunita Forge sa na Discorde a X rozrástla na viac ako 140 000 členov, pričom desiatky tisíc z nich sa zúčastňujú na komunitných AMA, darčekoch a podujatiach. Celkovo bolo na Forge vydaných viac ako 20 hier, v ktorých komunita splnila viac ako 4,6 milióna úloh.

"Reakcia hráčov na Forge je neuveriteľná aj v tomto ranom štádiu - hráči na celom svete reagujú s nadšením, ktoré nás teší do budúcnosti platformy," povedal Kun Gao, spoluzakladateľ Forge. "Máme obrovské plány na prvú sezónu a ďalšie roky, s niekoľkými novými zaujímavými partnermi, ktorí veria vo Forge a našu komunitu. Nemôžeme sa dočkať budúcnosti, keď budeme spolu s nimi pokračovať v budovaní platformy."

Okrem odmien pre používateľov je jedným z ďalších hlavných prírastkov rozhranie Forge API pre vývojárov hier, vďaka ktorému môžu vývojári hier ľahšie ako kedykoľvek predtým vytvárať úlohy vo Forge, ktoré sú priamo prepojené s ich hrami.

Forge začala ako herná moderačná platforma poháňanú umelou inteligenciou ešte v roku 2020. Vytvorili ju Dennis “Thresh” Fong, Kun Gao (zakladateľ Crunchyroll) a George Ng (zakladateľ Cyence). Platforma sa sústredí na to, aby hráčom ponúkala odmeny a iné hodnoty za plnenie herných úloh a prispievanie k herným komunitám.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20305)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk