Vesmírny survival Awakening láka na prelomové technológie a májový playtest

Predstavuje ďalší krok na ceste CCP Games k vytváraniu virtuálnych svetov, ktoré sú zmysluplnejšie ako skutočný život.

pridal matus_ace 13.3.2024 o 20:05 pod hry
Vesmírny survival Awakening láka na prelomové technológie a májový playtest

HRY > NOVINKY >

CCP Games odhaľujú prvé podrobnosti o projekte Awakening a oznamujú fázu  III, ďalší uzavretý test pre vyvíjaný titul zasadený do vesmíru EVE, ktorý sa začne 21. mája 2024.

Projekt Awakening s 26-ročnou históriou štúdia predstavuje ďalší krok na ceste CCP Games k vytváraniu virtuálnych svetov, ktoré sú zmysluplnejšie ako skutočný život. Projekt Awakening je navrhnutý s ohľadom na posilnenie postavenia hráčov a je vyvíjaný ako survival zážitok, ktorý je postavený na princípoch slobody, dôsledkov a majstrovstva v rámci živého vesmíru. Vesmíru, ktorý sa bude vyvíjať na základe činov a úsilia hráčov.

Projekt Awakening sa ako survivalový zážitok odohráva v temných priestoroch vesmíru, kde sa civilizácia rozpadla v troskách vlastných ambícií. Hráči budú skúmať nepriateľský a nebezpečný vesmír, keď budú bojovať o prežitie proti tomu, čo zostalo, a pokúsia sa obnoviť zničený svet.

Vďaka vývojovej platforme Carbon a MUD od spoločnosti Lattice vytvára CCP Games perzistentný svet viazaný digitálnou fyzikou, v ktorom komplexnosť a programovateľnosť umožní hráčom budovať a spolupracovať na vrchole, mimo a v rámci emergentného herného prostredia - a odomkne tak neobmedzenú kreativitu pre 3rd party vývoj prostredníctvom technológie blockchain a kryptografie.

Ak sa chcete podieľať na vývoji projektu Awakening, hráči sa teraz môžu prihlásiť do fázyIII, ďalšieho uzavretého playtestu, ktorý sa začne 21. mája 2024. Ten umožní hráčom zapojiť sa do programovateľných herných systémov a vytvárať vlastné vlastnosti a funkcie v rámci sveta. Súčasťou playtestu je online hackathon, ktorý umožní staviteľom prezentovať svoje nápady spoločnosti CCP, pričom víťazné tímy dostanú možnosť navštíviť centrálu štúdia na Islande.

V rámci dnešných noviniek spoločnosť CCP Games s nadšením oznamuje aj svoj záväzok sprístupniť vývojovú platformu Carbon ako open source, čo umožní programátorom a tvorcom hier bezplatný prístup k frameworku herného enginu Carbon a ďalším komponentom.

"Už viac ako 20 rokov vyvíjame hry spoločne s hráčmi: vytvorením vývojovej platformy Carbon Development Platform s otvoreným zdrojovým kódom teraz robíme ďalší krok na tejto ceste. Našou víziou je otvoriť vývoj hier pre každého. Či už ste hráč, vývojár alebo programátor, chceme vám umožniť budovať virtuálne svety. V rámci toho s radosťou odhaľujeme prvé podrobnosti o projekte Awakening, ktorý túto filozofiu stelesňuje. Hráči budú mať k dispozícii novú sériu nástrojov na pridávanie vlastných vlastností a funkcií do zážitku, nový spôsob, ako zanechať svoju stopu vo svete. Ak ste staviteľ a chcete byť súčasťou tejto cesty, prihláste sa do PHASE III a pripojte sa k tomuto novému rozšíreniu vesmíru EVE," povedal Hilmar Veigar Pétursson, generálny riaditeľ CCP Games.

"Sme nadšení, že môžeme našej tvorivej komunite priniesť vývojovú platformu Carbon, ktorá im umožní využiť silu herného enginu Carbon," povedal senior riaditeľ vývoja spoločnosti CCP Games Ben Hunter. "Tešíme sa, že sa v budúcnosti budeme môcť podeliť o ďalšie podrobnosti a informácie o tom, ako bude mať verejnosť prístup k Carbonu."

"Sme hrdí na to, že môžeme odhaliť naše partnerstvo so spoločnosťou CCP Games. Integrácia MUD s projektom Awakening umožní vytvoriť autonómny svet viazaný digitálnou fyzikou," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Lattice Justin Gilbert. "Vesmír, v ktorom majú činy svoje dôsledky a ktorý existuje na základe rovnako konkrétnych pravidiel ako naša vlastná realita."





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk