Lovecraftovské dni na Steame priniesli 10 nových oznámení

Fanúšikovia Lovecrafta si prišli na svoje a dostali hneď 10 pekných noviniek.

pridal matus_ace 4.4.2024 o 21:01 pod hry
Lovecraftovské dni na Steame priniesli 10 nových oznámení

HRY > NOVINKY >

Vydavateľstvo Fulqrum zahájilo druhý ročník Lovecraftových dní na Steame, eventu, ktorý sa oproti minulému roku výrazne rozrástol na plnohodnotný festival so streamovanou prehliadkou plnou desivých oznámení pre fanúšikov H. P. Lovecrafta a vesmírneho hororu od zástupov nezávislých vývojárov a vydavateľov. Lovecraftian Days budú na Steame dostupné do 8. apríla a ponúknu výrazné zľavy, novinky a bezplatné demoverzie pestrého výberu titulov, ktoré jedinečným a desivým spôsobom skúmajú mrazivé hlbiny tohto žánru. Viac nájdete v odkliku dole, ale predstavme si aspoň 10 hlavných oznámení tohto festivalu:

Stygian: Outer Gods je pripravovaná survival hororová hra s prvkami RPG od vydavateľstiev Fulqrum Publishing a Misterial Games, v ktorej hráči rozlúštia tisícročia starú záhadu na zvláštnom ostrove prenasledovanom nočnými morami a vyzvú samotných Outer gods. Odohráva sa vo svete, ktorý založil Stygian: Reign of the Old Ones, jeho príbeh predchádza udalostiam Čierneho dňa a poskytuje nový pohľad na určité postavy a udalosti z klasiky z roku 2019.

 

V Decadent, novej príbehovej strieľačke z pohľadu prvej osoby od vydavateľstva Fulqrum Publishing a Incantation Games, sa hráči vžijú do kože arktického prieskumníka a veterána 1. svetovej vojny, ktorý sa stal dekadentným okultistom a vydáva sa na desivú cestu do neznáma. Vďaka atmosférickému prieskumu, hororu a viscerálnemu boju budú hráči testovať hranice svojho zdravého rozumu, keď budú čeliť neustále sa meniacim hrôzam pri hľadaní svojho odcudzeného syna.

 

Forgive Me Father 2, pokračovanie dynamickej FPS zo starej školy Forgive Me Father od Fulqrum Publishing a Byte Barrel, dostáva svoju prvú aktualizáciu - prináša nové úrovne, nepriateľov, zbrane a ešte viac šialenstva! Aktualizácia tiež prináša nové tajomstvo, do ktorého sa hráči budú musieť vrhnúť, aby ho odhalili.

 

Nezávislé poľské štúdio Bit Golem dokazuje, že lovecraftovský vplyv môže prekročiť hranice hororového žánru, a to svojím novým titulom Pool of Madness - lovecraftovskou biliardovou hrou s roguelitovými prvkami. Hráči sa stretnú s úrovňami vyvolávajúcimi šialenstvo, keď budú vykonávať eldritch rituály a snažiť sa odhaliť záhadu zmiznutej posádky lode.

 

The Foretold: Westmark Legacy je gotická hororová adventúra od spoločností Nodbrim Interactive a Crytivo, ktorá hráčov stavia do pozície vyšetrovateľa paranormálnych javov. Pri pokuse o vyriešenie tejto kozmickej hororovej záhady budú hráči vybavovať predmety a relikvie a získavať karty na boj s bytosťami, ktoré číhajú v najtemnejších zákutiach tohto zabudnutého mesta, a môžu tak robiť od 30. apríla.

 

70' Strike a Valkyrie Initiative prinášajú Lovecraft ado sveta metroidvánie s pripravovanou 2D plošinovkou Skelethrone: The Chronicles of Ericona, ktorá vyjde na PC 7. mája. Po stopách starobylého nemŕtveho, ktorý vstal z hrobu bez možnosti komunikácie, ale s jasným zmyslom pre cieľ, budú hráči skúmať obrovské množstvo ručne vytvorených úrovní od hmlou zahalených ruín až po slnečné mesto, v ktorom pretrváva nevysloviteľné zlo.

 

Kozmický horor a folklór sa spájajú v Harvest Hunt, mrazivom roguelike survival horore od štúdií Villainous Games Studios a Neonhive Games, ktorý vychádza na PC 22. mája. Hráči sa ponoria do európskeho folklóru a prevezmú úlohu správcu, jediného strážcu dediny Luna Nova pred hrôzami zlovestnej kliatby. Hra Harvest Hunt, zasadená do strašidelného ručne kresleného prostredia, vtiahne hráčov do ríše zahalenej tieňmi v mučivom boji o prežitie.

 

Raw Fury a High North Studios oznamujú dátum vydania retro RPG hry SKALD: Against the Black Priory, ktorá vyjde na PC 30. mája. Hra sa odohráva v pochmúrnom temnom fantasy svete tragických hrdinov, násilných úmrtí a lovecraftovských mýtov, hráči si vyberú svoju triedu a vydajú sa na veľkú (a skľučujúcu) cestu do neznáma.

 

KVLT je lovecraftovská FPS hra z 2. svetovej vojny, ktorú vyvinula spoločnosť Evil Guinea Pig a počas celého vývoja bola k dispozícii ako demo. Update 9 Call from the Abyss, je už pre hráčov k dispozícii a obsahuje kakofóniu revízií, opráv a prepracovaných zbraní pre viac streľby a zabíjania príšer.

 

QubiQuest: Castle Craft od Twin Earth je svedkom príchodu Acolytes, novej nepriateľskej frakcie inšpirovanej Lovecraftom, z priepasti do ich pripravovaného zvyčajne jasného voxelového sandboxového sveta. Hráči budú čeliť novej frakcii vo vyčerpávajúcich obliehacích bitkách epických rozmerov a pripravovať svoju obranu proti svetu neznáma.





Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: steam, lovecraft, horor, fps, akcia, festival






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20228)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk