C&C - GDI frakcia

pridal saver 9.8.2006 o 15:53 pod hry
HRY > NOVINKY >

Po priblížení tibéria autori priblížili GDI frakciu z pripravovaného Command and Conquer: Tiberium Wars. Už dlhé roky mimozemská látka Tibérium požiera Zem a uvrhla ju do rádioaktívnej doby ľadovej. GDI - hi-tech aliancia najpokrokovejších národov sveta sa ju pokúša zničiť, ale Kane, megalomaniacký líder Bratstva NOD, má s planétou iné plány. Tretia vojna o tibérium v sérii C&C začína a už o niekoľko mesiacov budú tri frakcie bojovať o tento svet.

GDI je tajná vojenská aliancia národov G8, pokúšajúca utlmiť rozširovanie tibéria a bojovať proti plánom NODov, teroristickej organizácii veriacej v to, že tibérium je potrebné pre ľudstvo. GDI sa medzičasom stalo vodcom tohto sveta a prakticky sa jej národy zjednotili do veľkého celku. GDI ovláda časti sveta, ktoré doteraz neboli výrazne zamorené stále sa rozširujúcim tibériom. Aktuálne je 30 % planéty neobývateľnej (červené zóny) a ďalších 50 % má príliš nepriaznivé podmienky pre ľudí (žlté zóny). GDI ovláda modré zóny sveta, najmenej zamorené. Vydáva sa na občasné návštevy žltých zón, kde sa pokúša zlepšiť podmienky pre život. Tam ale číha problém, bratstvo NODu tam vykonáva presný opak a snaží sa akcelerovať zamorenie Zeme tibériom. Bratstvo už prehralo v dvoch vojnách s GDI, ale stále žije. Posledných sedem rokov boli ticho, ich vodca sa stratil a GDI je rozdvojené v názoroch na aktuálny stav nepriateľa. Jedna strana verí, že NODovia majú problémy vo svojom jadre a že sú pred kolapsom, druhá hovorí, že sa pripravujú na svoju najväčšiu operáciu. Ak by to bola pravda, pripravuje sa to veľmi potichu.

Ak by sa niečo udialo, nepriatelia majú naozaj problém. Z GDI sa stala naozajstná vojenská superveľmoc. Je organizovaná, ich akcie sú decentralizované a dokážu zasahovať naraz na niekoľkých bojiskách. Dokážu bojovať všade, vytvárať si základne na hocijakom teréne a v bojoch im pomáhajú vytrénovaní vojaci a silné jednotky. Na pevnine používajú jednotky ako Predator Main Battle Tank, Mammoth Heavy Tank, Guardian APC, silných Juggernaughtov a z vojska sú to Zone Troopers, špecializované jednotky Special Forces Commando a Sniper Team. GDI má aj vzdušnú podporu v VTOL Orca, stíhačoch Firehawk a V-35 Ox VTOL transporte. Nechýba mobilná základňa MCV a aj unikátne opravárske a logistické vozidlo Rig.

GDI verí, že posledná nádej ľudstva je v bojovej sile vysielanej v mene slobody a pokroku. Nepriatelia to ale vidia inak...





C&C - GDI frakcia C&C - GDI frakcia C&C - GDI frakcia C&C - GDI frakcia C&C - GDI frakcia
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk