Rayman zajačie úmysly má

pridal spacejunker 4.9.2006 o 11:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak by sa rozdávali ceny za najzábavnejšiu a najbláznivejšiu hru tohtoročnej GC, určite by obe ocenenia zhrabol Rayman Raving Rabbids. Pôvodne malo ísť o tradičnú hopsačku a Rayman mal pokračovať v ceste svojich predchodcov. Po kontakte s dev kitami sa Ubisoft rozhodol využiť naplno ovládač Wii kolekciou minihier, ktoré absolvujete, aby sa Rayman stal najpopulárnejším vo svojom sveta a potlačil inváziu zajacov. Tento netradičný krok odpustíte autorskému tímu v okamihu, keď zistíte, že každá z minihier je nadizajnovaná tak, aby sa dala opakovať donekonečna a pritom neprestávala motivovať hráča k lepším výsledkom.

Minihry budú v Raving Rabbids rozdelené do štyroch kategórií: Dance, FPS, Race a Micro Games. Názvy kategórií, ani popisy jednotlivých minihier vám priamo neprezradia, akú disciplínu budete zdolávať. Taký hod kravou (v športovom svete známy to hod kladivom) sa nechá nazývať Bunnies don't like cows atď. Každá jedna kategória obsahuje desiatky minihier (celkovo ich má byť cca sto) a dokonale preveruje možnosti gamepadu Wii. Pri hode kravou točíte Wiimote čo najrýchlejšie, aby ste múkajúce zviera roztočili a potom ho odpaľujete do hracieho poľa. Pri tancovaní, kedy má za úlohu Rayman roztancovať zajacov a naplniť nimi parket, zapojíte do hry aj nunchuck a v rytme dunivých tónov licencovaných skladieb bubnujete.

Kategóriu race netreba bližšie predstavovať, podobne ako FPS. Tu dúfam postačí poznámka, že oba herné štýly sú prispôsobené pohybovým senzovom v gamepadoch a ovládajú sa jednoducho "inak". Veľmi zaujímavo a lákavo vyzerá kolekcia minihier skrývajúca sa pod názvom Micro Games. Vybrané mikrohry budú podporovať dokonca aj multiplayer a napríklad také dojenie kráv posilní nielen inzultácie medzi hráčmi, ale aj svaly na ich rukách. Kopírovanie pohybov pri dojení dá po nejakom treťom opakovaní zabrať. Namáhavé bolo aj pumpovanie karotkovej šťavy nunchuckom do potápačských okuliarov dovtedy, kým zajace na pláži neodpadli. Ruky si oddýchnu napríklad pri base jumpe z útesu, kedy musíte Raymana navigovať cez dymové prstence až na zem.

Počas prezentácie nového Raymana prišla na rad aj hypnóza zajacov pomocou hudby. Ako ukážka poslúžila FPS minihra, kde ste sa pohybovali v štýle Virtua Cop na pláži a strieľali desiatky zajacov gumovými zvonmi. V jednom momente ste mohli zasiahnuť rádio, čím sa z reproduktorov valila hudba. Zajace prestali útočiť a vy ste si tak mohli pohodlne zamieriť. V Raving Rabbids sa objaví niekoľko druhov ušiakov, medzi ktorými nechýbajú zajace parodujúce Sama Fishera, či iné známe postavičky.

Zábavná kompilácia minihier so šialeným príbehom a ešte šialenejším humorom vychádza koncom tohto roka a začína sa povrávať, že Rayman Raving Rabbids bude až do mája 2007 exkluzívnym titulom pre Wii.





Rayman zajačie úmysly má Rayman zajačie úmysly má Rayman zajačie úmysly má Rayman zajačie úmysly má Rayman zajačie úmysly má Rayman zajačie úmysly má
Páči sa mi!






Wii
PC
PS2
Xbox 360
DS

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Monpellier
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. december 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk