GT HD má na palube Ferrari

pridal spacejunker 27.9.2006 o 10:49 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nedávno sme informovali o dvoch verziách Gran Turisma HD, ktoré budú spolu na jednom disku. Premium časť vám s 30 autami a dvoma traťami poskytne náhľad na pripravované plnohodnotné pokračovanie Gran Turismo 5 (niečo podobné ako Prologue). Classics na druhej strane sa koncentruje na online hranie, ale bude bez obsahu, tzn. bez áut a tratí, ktoré si budete musieť dokupovať. V online obchode bude zaparkovaných 770 áut, 51 tratí a 4500 itemov pre Classic a 30-ka áut a jedna trať bude čakať v dobe uvedenia na trh aj na Premium verziu.

Znepokojenie je namieste. Platiť za hru a potom ešte aj za jej obsah? SONY sleduje s GT HD nový predajný model, ktorý si adoptuje pravdepodobne aj Singstar. Hra sa bude predávať za nízku (bližšie nešpecifikovanú) cenu, pokrývajúcu náklady na výrobu krabičky, disku a manuálu a zisky bude generovať práve online predaj. Podľa šéfa Polyphony Digital Yamauchi-sana sa neskôr (nie hneď po vydaní) formou updatu pridá do hry aj toľko žiadaný deštrukčný model! Fanúšikov si takýmto spôsobom chce hýčkať až do vydania plnohodnotného pokračovania. V druhej polovici budúceho roka má byť k dispozícii aj update vylepšenej AI. Zatiaľ nie je isté, či sa bude za tieto prídavky platiť.

V online režime si budete môcť vytvárať a manažovať preteky, zúčastňovať sa ich a bude združovať celú komunitu. Jazdný model GT HD bude rozdelený na Normal a Professional, pričom ten druhý má ponúkať oveľa realistickejší a hlbší zážitok z jazdy. Celkový počet áut sa bude postupne rozširovať a konečne si bude možné sadnúť aj do áut značky Ferrari. Yamauchi hovorí, že vytvoriť auto do GT4 trvalo jeden mesiac, teraz na to potrebujú približne pol roka. Množstvo dát je vraj desaťkrát väčšie ako predtým.

Polyphony Digital zvažuje aj prepojenie medzi GT 5 a mobilnou verziou pre PSP, ktorá bola odložená z dôvodu koncentrácie síl na GT HD. Pre PS2 sa ešte stále pripravuje Gran Turismo for Boys.





GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari GT HD má na palube Ferrari
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






na
PS3

Vývoj: SCEE / Polyphony Digital
Štýl: racing
Dátum vydania:  marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk