Burnout Dominator vracia takedown

pridal spacejunker 9.12.2006 o 11:53 pod hry
HRY > NOVINKY >

Keď sa už zdalo, že Criterion sa definitívne odobral trhať so sériou Burnout next-gen asfalt, dá najrýchlejší racing pod slnkom v Burnout Dominator posledný takedown na PS2. Hra sa na tejto platforme narodila a Dominator bude akýmsi vzdaním holdu konzolám od Sony, pretože na iných systémoch si ho nezahráte. Autorov, ako vysvetľuje dizajnér Nick Channon v rozhovore pre GameSpot, presvedčila široká hráčska základňa, aby spravili ešte jedno pokračovanie.

Takedown priniesol po prvý raz adrenalínovú jazdu s bodíčkami, Revenge čistú agresiu a čo bude mottom Dominatora? Rýchlosť a agresia sú znovu základnými esenciami divokých pretekov, ale tým gro sa stáva vykonanie tzv. burnoutov. Tie sú previazané na výzvy (challenge), čo znamená, že budete musieť zmobilizovať všetky vaše skúsenosti s nadzvukovou rýchlosťou, aby ste vystúpali po hlavách porazených rivalov až na samotný vrchol. Jednou z prvých skúšok je naplniť nádrž nitra k prasknutiu a potom ju na jeden záťah bez havárie vyprázdniť. Spravte to viac krát za sebou a vykonáte burnout, čím budete vo výhode oproti oponentom na trati a hlavne budete zasypaný bodmi.

Burnout Dominator predstaví aj úplne nový mód Maniac. Dúfam, že je jasné, že nepôjde o vyhliadkovú jazdu "Spoznaj svoju križovatku". Maniac z vás spraví skutočného šialenca na trati, pretože vás bude nútiť využívať všetky skúsenosti, jazdiť nebezpečne, ale pritom bez kolízií. Dominator rozdá začiatkom budúceho roka takedowny aj na PSP. Mobilná verzia opäť nebude obsahovať online multiplayer, iba hru cez lokálne Wi-Fi (ad-hoc). Ako malá náplasť má poslúžiť uploadovanie najlepších časov na server a rekordy porovnáť s kamarátmi. Criterion sa nebráni ani sťahovateľnému obsahu. Sme zvedaví!

Oslava celej série bude znovu napumpovaná skvelou muzikou a navrch nebude chýbať tradične magnetická hrateľnosť s množstvom odomykateľných áut, tratí a trofejí. Burnout Dominator roztrhá PS2 a PSP začiatkom budúceho roka.





Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown Burnout Dominator vracia takedown
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS2
PSP

Vývoj: EA / EA UK
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk