Left 4 Dead detaily

pridal saver 10.1.2007 o 14:04 pod hry
HRY > NOVINKY >

Left 4 Dead bola nedávno ohlásená ako nová hra od Turtle Rock Studios postavená na Source engine a prinášajúca multiplayerovú kooperačnú hru. Gamespot teraz priniesol interview približujúce hru.

Hra je plánovaná pre PC a Xbox360 a vtiahne tím štyroch hráčov do boja proti "infikovaným". Teda čakajte survival boje o prežitie proti hordám zombíkov, ktorí boli infikovaní záhadným vírusom. Pandémia ovládla a zničila mesto, tím hráčov musí bojovať spolu, aby mal šancu prežiť. Ak sa niekto rozbehne sám, zomrie. Hra ponúke viac typov prostredí, rozdelených do kampaní, kde každá kampaň končí veľkým finále, v ktorom bojovníci čakajú na odvoz.

Bojovať budú štyria neinfikovaný a to Bill, vietnamský veterán, Louis, asistent z obchodu s elektronikou, Zoey, teenagerka z bohatej rodiny a Francis, veľký, hlasný, ale vždy vám kryjúci chrbát. Všetci štyria sú imúnny na vírus a môžu znamenať vyliečenie ľudstva, ale to sa musia najskôr dostať von z mesta. Postavy budú zo začiatku prakticky rovnaké, každá sa bude zlepšovať v skilloch. Nebudú medzi nimi rozdiely v zbraniach ani mozňostiach. Dôležitým aspekom je spolupráca.

Na druhej strane to bude iné, infikovaní majú rôzne možnosti a aj typy útokov. Hrať sa bude dať aj za nich, no hra bude odlišná. Tam sú štyri classy s jedinečnými možnosťami ich vírusových mutácií. Štyri postavy za infikovaných budú mať stovky svojich zombíkov vždy po ruke a boj nebude čestný. Boomer môže svoju obeť postriekať krvou, ktorá pritiahne desiatky infikovaných, Smoker má zase 50 stôp dlhý jazyk, schopný pritiahnuť nepriateľa, Tank bude vedieť vyvolať obrovský chaos na bojisku, bude zdvíhať a hádzať autá, rozbíjať steny atď. Posledným classom je zatiaľ nešpecifikovaný hunter. Infikované postavy však nemôžu priamo používať veci, alebo zbrane. Plus rýchlo zomrú, ak sa vystavia ozbrojenej skupine neinfikovaných.

Kampane, teda mapy, sú previazané v logickom slede a monitoruje sa celý prechod hráčov hrou. Nie je tam žiadny zložitý príbeh, len jednoduché zadania misií. Tie budete môcť hrať samozrejme aj singleplayerovo, alebo len kooperačne proti AI zombíkom.

Hra je ohlásená na prvú polovicu roka pre PC a na zimu 2007 pre Xbox360. Autori skúmajú aj možnosť crossplatformovej hry, o tom ako to dopadne vás určite budeme informovať. Zatiaľ si pozrite nové video a obrázky.





Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily Left 4 Dead detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
Xbox 360

Vývoj: Valve / Turtle Rock Studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. november 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20035)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk