Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad

pridal spacejunker 17.5.2007 o 10:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Prvá hra pre PS3 od Naughty Dog, tvorcov Jak & Daxter, už stihla vzbudiť pozornosť svojím bezmenným výstupom v džungli. Dnes už vieme, že sa zhostíte mladého lovca pokladov na ceste za objavením bájneho pokladu El Dorado. Ako sám tvrdí, je potomkom slávneho objaviteľa Sira Francisa Drakea. Poklad na exotickom ostrove potvrdí jeho slová a tie navyše budú zdokumentované chutnou reportérkou, ktorá ho kamerou prenasleduje a spraví jeho dobrodružstvo ešte dramatickejším. Ako môžete vidieť v traileri (43 MB), Drakeove problémy začnú vo vzduchu, keď hydroplánu vypovedá motor a je nútený opustiť palubu zoskokom na padáku.

Po pristátí v hustej džungli zisťuje, že zrejme o poklad nevyčísliteľnej hodnoty má záujem aj niekto iný. Ostrov slúži ako trhovisko prekupníkom s artefaktami a hemží sa žoldniermi. Podľa prezentácie (35/104 MB) prezidenta Naughty Dog Evana Wellsa je hrateľnosť postavená na zdolávaní terénu, streľbe a boji telo na telo, tzv. ingrediencie moderných akčných adventúr, ako napr. Tomb Raider, ku ktorému má Uncharted: Drake's Fortune asi najbližšie.

V džungli budete šplhať po rímsach, SIXAXISom udržovať balans vo výškach, preskakovať priepasti a ďalšiu nevyhnutnú akrobaciu spojenú s prieskumom prostredí. Drake môže naraz niesť jednu veľkú a jednu príručnú zbraň, dokáže sa schovávať, prilepiť k prekážke, vykúkať a strieľať spoza nej. Súboje telo na telo nezaprú svoju filmovosť a v dostatočnom priblížení vám Drake predvedie vykrúcanie rúk alebo zakrútenie krkom protivníka. Vyžadujú presné načasovanie a finálny úder sa bude líšiť v závislosti od prostredia, kde bojujete.

Uncharted: Drake's Fortune má podľa preview na GameSpote najživšie postavy použité vo videohrách. Wells hovorí, že animačný systém je kladený na prvé miesto a je to aj vidieť nielen v traileri, ale aj počas samotnej prezentácie. Lozenie po členitom teréne vyzerá realisticky, plynule a veľmi presvedčivo, to platí aj pre výborné cut-scény. Čo je veľmi prekvapivé , hra nebude potrebovať na vykresľovanie komplexných scén loading obrazovky (hranie nebude prerušované). No a ešte jedna technická informácia, predvádzané demo na Sony Gamers Day svojím objemom prekročilo kapacitu klasického DVD.





Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad Uncharted: Drake's Fortune - hľadá sa poklad
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS3

Vývoj: SCEE / Naughty Dog
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 7. december 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk