Condemned 2 brutálne detaily

pridal spacejunker 5.6.2007 o 12:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Condemned: Criminal Origins, pôvodne exkluzívny Xbox360 launch titul, vyvolával podľa mnohých oveľa väčší strach a pocit stiesnenosti v opustených priestoroch obývaných výhradne asociálmi a bezdomovcami ako F.E.A.R., ďalší titul od Monolithu. Nedávno ohlásené pokračovanie Condemned 2: Bloodshot má byť brutálnejšou a temnejšou verziou svojho predchodcu.

Približne rok ubehol od udalostí v Criminal Origins, hlavný hrdina, detektív Ethan, je vyčerpaný, ale ženie ho vpred chuť nakopať niekomu zadok, za to, čo sa mu prihodilo. Podľa slov autorov má Bloodshot odpovedať na mnohé nevysvetlené otázky. Dozvieme sa, čo stalo na konci jednotky? Príbeh Bloodshot má vytvoriť silné puto medzi hráčom a hrdinom a nová technológia má pomôcť k hlbšiemu zážitku.

Prostredia budú interaktívnejšie a pestrejšie so zachovaním identickej stiesnenej atmosféry. Na rozdiel od Criminal Origins však budú otvorenejšie, cez rozpadnutý múr uvidíte v pozadí mrakodrapy alebo most. Nemali by sa opakovať, ale vyvolávať dojem pohybu v skutočnom mestskom prostredí. Ich interakcia bude podporená zvýšeným počtom objektov, s ktorými bude možné manipulovať. Taký televízor si zapnete, ale kľudne obrazovku môžete rozbiť o hlavu nepriateľa.

Boj na blízko je stále prioritou číslo jedna, Ethan okrem oháňania trubkou dokáže hádzať predmety, používať päste, rozbíjať lebky fľašami, zapáliť nepriateľov paralyzérom atď. AI protivníkov sa tieto finty tiež naučila a bude ich vedieť použiť proti vám. Medzi zbraňami sa objavia mnohé obľúbené kúsky (ako oceľová trubka), ale pribudnú niektoré nové ako spomínané fľaše alebo biliardové gule na hádzanie. V Bloodhost príde k slovu aj forenzné vyšetrovanie a lepenie rozbitej mozaiky príbehu pomocou hľadania stôp. Autori hovoria, že pre napredovanie to nebude nevyhnutné, vychádzajú tak v ústrety akčnejšie naladeným hráčom.

Práve pre nich bude určený aj multiplayer v tradičných herných režimoch. Bloodshot nebude podporovať kooperatívne hranie. Naháňanie po temných chodbách s oklincovanou palicou znie skvele, čo poviete?

Condemned 2: Bloodshot so značne vylepšeným vizuálom a dizajnom podporí aj motiváciu achievmentami (Xbox360) a trofejami (PS3). Hra sa dostane do predaja v priebehu budúceho roka.





Condemned 2 brutálne detaily Condemned 2 brutálne detaily Condemned 2 brutálne detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PS3

Vývoj: SEGA / Monolith
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 14. marec 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19976)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk