Zaklínač bude meškať

pridal spacejunker 16.7.2007 o 19:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dnes CD Projekt informoval o presunutí premiéry očakávanej RPG hry Zaklínač (The Witcher). Pôvodný septembrový termín bol presunutý na 26. október. „Uvědomujeme si, že taková změna data premiéry nikdy nepotěší hráče, kteří se už nemohou dočkat vydání. My jsme však došli k závěru, že v zájmu implementace závěrečných změn je potřeba datum vydání odložit, abychom mohli náležitě dokončit všechny závěrečné úpravy." komentuje odklad Adam Kiciński, hlava štúdia CD Projekt RED. Momentálne sa Zaklínač nachádza vo fáze beta, kedy je možné začať testovanie a odlaďovanie herného kódu, hovorí vedúci projektu Jacek Brzeziński a naznačuje, aká ťažká úloha pred nimi leží.

"Jen pro ilustraci: jednomu testerovi trvá celá hra 15 dní, což při šestihodinovém denním testování činí plných 90 hodin hraní. Včetně víkendů to tedy znamená celé 3 týdny hraní." Držíme CD Projektu palce, nech Zaklínač dopadne podľa ich predstáv a nech sa už konečne dostane na trh, aby sme sa mohli naplno ponoriť do svojského fantasy sveta z pera Andrzeja Sapkowskeho.

Zaklínač sa dostane na trh v štandardnej (čo v reči CD Projektu znamená limitovanej) veľmi bohatej edícii a luxusnej zberateľskej edícii, ktorá v susednom Poľsku spôsobila nákupnú horúčku. Iba 22 hodín trvalo, kým v predpredaji nebolo rozobratých fanúšikmi Zaklínača 4000 kusov tejto edície, čo prekonalo všetky očakávania (ani zberateľská edícia WoW sa tak nepredávala)! Aby sa dostalo naozaj na každého, CD Projekt spravodlivo rozhodol dostatočne dopredu oznámiť začiatok predpredaja. Už onedlho by sme sa mali dočkať detailov zberateľskej edície, ktorá sa bude predávať za 2099,- Sk.

Pokiaľ vám nič nehovorí Zaklínač, Sapkowski, alebo Geralt z Rivie, mali by ste si doplniť informácie o tomto očakávanom RPG titule v preview a poslednom interview.





Zaklínač bude meškať Zaklínač bude meškať Zaklínač bude meškať Zaklínač bude meškať Zaklínač bude meškať Zaklínač bude meškať
Páči sa mi!






Zaklínač bude meškať
PC

Vývoj: Atari / CD Projekt Red
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. október 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk