Conan krvavé dojmy

pridal spacejunker 12.10.2007 o 14:49 pod hry
HRY > NOVINKY >

God of War je pre mnohých nedosiahnuteľným cieľom. Produkcia Sony Santa Monica inšpiruje a zároveň provokuje vyzývateľov, aby kráľa akcií zosadili z trónu. Najnovší Pokus kalifornského tímu Nihilistic Software delí hráčov na dva tábory. Jedným imponuje extrémna brutalita prameniaca z osobnosti barbarského bojovníka Conana, druhých odrádza. Jedných teší akcia a sada komb, v druhých vytvára dojem, že tu už raz boli a všetkých skosili. Conan je hrou mnohých protikladov.

Ak ste mali možnosť okúsiť demo, možno ste zaregistrovali chybičky v technickom spracovaní a animačnom systéme korunované nechutnou plastelínovou grafikou. Pohyby hlavného hrdinu sú na niektorých miestach trhané (skúste sa rozbehnúť proti prekážke), chýba im plynulá náväznosť, nie však rôznorodosť. Súbojový systém by sa dal prirovnať k Heavenly Sword, je založený na chytrých proti útokoch, blokovaniu v pravú chvíľu a používaniu správnych komb (rozdelených podľa držanej zbrane) na vybraných protivníkov.

Zbesilé mačkanie tlačítok pre ľahký a silný úder vám pri obkľúčení trojice bojovníkov, ktorí sa neustále kryjú, nepomôže a veľmi rýchlo vám klesne život na nulu. Prežitie závisí od využívania celej palety úderov, ktoré si kupujete a ich vzájomného kombinovania hlavne pri silných nepriateľoch. Strety s protivníkmi sú časté a krvavé. Odseknuté hlavy, gejzíry krvi či osekanie rúk z tela sú na dennom poriadku. V závislosti od držanej zbrane (obojručná, dva meče atď) sa mení sada komb, dokončovačiek a samozrejme aj surovosť krvavého divadla. Budete svedkami napichávania vojakov na koly, roztrhania tiel či vytrhávania vnútorností obojručnou zbraňou.

Hráčom, ktorí majú za sebou oba diely God of War, Conan veľa neponúkne. Na každom kroku budú vidieť inšpiráciu veľkou predlohou (aktivácia výťahov, oslobodzovanie zajatcov, získavanie zdravia a červených orbov na nákup komb) v relatívne prázdnych prostrediach, kde vynikne najviac striekanie krvi.





Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy Conan krvavé dojmy
Conan krvavé dojmy  Conan krvavé dojmy  Conan krvavé dojmy
Conan krvavé dojmy  Conan krvavé dojmy  Conan krvavé dojmy
Conan krvavé dojmy
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony






PS3
Xbox 360

Vývoj: THQ / Nihilistic Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
| Recenzia: Conan (75) 21.11.2007
| Conan 21.11.2007
| Conan krvavé dojmy 12.10.2007
| Conan to rozseká 17.5.2007
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk