Advance Wars 2 prvé poriadne detaily

pridal spacejunker 16.10.2007 o 15:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

Days of Ruin, podtitul ďalšieho dielu obľúbenej ťahovej stratégie, naznačuje nový začiatok. Séria dáva zbohom roztomilosti, detskosť plachých generálov vystriedali dospelejšie výrazy na tvárach nových veliteľov. Farebný svet, aký ste v Advance Wars poznali, už neexistuje. Zem zasypal dážď meteorov a zobral si so sebou 90 % populácie. Povrch sa zmenil na nepoznanie a tí, čo prežili, ako to ukazuje trailer, sa pripravujú na boj o to, čo po pekle z nebies zostalo.

Advance Wars: Days of Ruin nebude nijako po príbehovej stránke nadväzovať na svojich predchodcov, čo však s nimi bude zdieľať, je herná schéma, ktorá by mala zostať nezmenená. Intelligent Systems vie, že čo dokonale funguje, treba nechať tak a zamerať sa na nové nápady. Pôžitok z hrania má umocniť prekopané ovládanie stylusom. V spojení so zoomovaním mapy by sa rozdávanie príkazov jednotkám malo stať hračkou aj počas cestovania po panelovej ceste. V Days of Ruin sa objaví niekoľko nových jednotiek, napríklad ľahké obrnené vozidlo vyzbrojené svetlicami odkrývajúcimi časti mapy a rýchla motorka s vozíkom a schopnosťou obsadzovať budovy.

Úplnou novinkou je prenos jednotiek medzi misiami a kumulovanie skúseností. Ľahko poškodená, ale skúsenejšia čata tankov môže rozprášiť úplne novú, ktorá práve vyšla z fabriky. Intelligent Systems sa tentoraz viac sústreďujú na taktickejšie boje a nie chŕlenie nových jednotiek a časté používanie špeciálnych schopností veliteľov, ktoré držia na uzde. Svoj priestor dostanú až v neskorších fázach hry. Otočiť predom prehraný boj bude tentoraz oveľa ťažšie.

Čerešničkou na torte výbornej stratégie je online multiplayer s podporu voice chatu počas hrania bez potreby headsetu! Days of Ruin bude vybavená aj editorom máp a teraz pozor, vlastné výtvory bude možné posielať na server!

Advance Wars: Days of Ruin vychádza v priebehu budúceho roka.





Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily Advance Wars 2 prvé poriadne detaily
Advance Wars 2 prvé poriadne detaily  Advance Wars 2 prvé poriadne detaily  Advance Wars 2 prvé poriadne detaily
Advance Wars 2 prvé poriadne detaily  Advance Wars 2 prvé poriadne detaily  Advance Wars 2 prvé poriadne detaily
Páči sa mi!






DS

Vývoj: Nintendo / Intelligent Systems
Štýl: stratégia / ťahová
Dátum vydania: 25. január 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19871)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk